Flytta eller addera ett nytt stickproppsuttag samt byta en krondimmer och badrumsspegel i Härryda

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Elektriker.

Du kan också få hjälp med Elektriker i Härryda!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du elektriker?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har smårenoverat vår tvättstuga och har gått från torkskåp till torktumlare. Vi skulle behöva ha hjälp att flytta det gamla, eller addera ett nytt stickproppsuttag till tumlaren för att det ska fungera försäkringsmässigt.

Finns redan el dragen i kakelväggen bakom torktumlaren.

Utöver detta hade vi velat ha hjälp att byta till en krondimmer i samma rum för tak och badrumsspegel.

Går fint att kontakta mig vid frågor.
Behöver inte vara gjort på kort varsel.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Flytta eller addera ett nytt stickproppsuttag samt byta en krondimmer och badrumsspegel i Härryda
Elektriker

Bra kontakt, flexibla med ett bra resultat. Rekommenderar.

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde DLCA Elinstallation AB för jobbet. DLCA Elinstallation AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Svenska Eljouren & Rörjour 24/7
  • WM EL OCH SOLSKYDD AB

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elektriker

Koppla in spishäll och ledbelysning samt eluttag i Sundbyberg

Vi ska byta ut gammal spishäll i köket, ledbelysning under skåp, nya eluttag i köket, 2 st.
Elektriker

Elektrikerhjälp i Pixbo

Vill installera wifikabel från fiberporten via en router till en switch och sedan till 5 rum i mitt hus. Kabeln behöver dras i taket i källaren och ledas upp till respektive rum där jag önskar…
Elektriker

Dra om el i lägenhet i Helsingborg, Inom 6 månader

1. Det behövs nya elkablar från proppskåpet till ett takuttag cirka en meter bort och till ett uttag cirka två meter bort, båda uttagen är i hallen och proppskåpet är i en klädkammare…
Flytta eller addera ett nytt stickproppsuttag samt byta en krondimmer och badrumsspegel i Härryda

Installera nya armaturer och byta strömbrytare i Härryda

Vi skulle behöva hjälp med att ta bort befintlig fasadbelysning på vårt garage samt installera nya armaturer. Vi har också några strömbrytare som behöver bytas ut i vårt hus.
Flytta eller addera ett nytt stickproppsuttag samt byta en krondimmer och badrumsspegel i Härryda

Sätta upp lamporna och uttag i taket i Härryda

Flyttar in i ett hus på lördag. I taket finns det bara kablar där vi ska sätta upp lamporna i taket och vi vill ha hjälp med att sätta upp uttag istället så det blir bättre och säkrare. (Se…
Elektriker

Spotlampor i kök och plejd i Härryda

Jag behöver byta ut mina spot lampor i kök och badrum till led och vill även installera plejd för styrningen. Aktuellt med att installera plejd på flera ställen i huset…. Behöver prata med…

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.