Byta ut ett eluttag till ett annat i Norrtälje

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Elektriker.

Du kan också få hjälp med Elektriker i Norrtälje!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du elektriker?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver byta ut ett eluttag till ett annat eluttag som passar till en kontakt för att kunna koppla in min tvättmaskin i våtrum (badrum) i min lägenhet.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Byta ut ett eluttag till ett annat i Norrtälje
Elektriker

Trevlig och utförde ett mycket bra jobb :)

Torpets Elteknik AB fick jobbet!

Konsumenten valde Torpets Elteknik AB för jobbet. Torpets Elteknik AB har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Byta ut ett eluttag till ett annat i Norrtälje

Installera två dimmers i befintliga uttag i Norrtälje

Behöver hjälp med att installera två Eltako EUD61NPN-UC dimmers i befintliga uttag.
Byta ut ett eluttag till ett annat i Norrtälje

Inkoppling av ny elcentral med snabbsäkringar i en gäststuga i Norrtälje

Inkoppling av ny elcentral med snabbsäkringar i en gäststuga, kablar fördragna. samt återkoppling av elen till stugan från huvudhuset (kablar urkopplade).
Elektriker

Huselektriker för små och stora eljobb sökes på lång sikt i Uppsala

Vi söker en ”huselektriker” som vi kan använda till större och mindre eljobb i vårt hus. Till att börja med har vi ett gäng småsaker, sätta in nya uttag, mm, som vi skulle behöva hjälp…
Elektriker

Bytas ut elen, jorda och sätta in nytt proppskåp i Solna

Vi har köpt en 3rok där det behöver bytas ut elen, jorda och sätta in nytt proppskåp. Vi vill gärna få offert på vad det skulle kunna kosta. Ca 2-3 uttag per rum. Osäkra på 3 fas i kök,…
Elektriker

Elarbete i Norrtälje

Inkoppling av en spishäll och en kombinerad ugn/micro. Idag finns 3x10A framdraget, men apparaterna kräver 13A eller 16A. Proppskåpet har gamla porslinssäkringar. Montering av eluttag för…
Byta ut ett eluttag till ett annat i Norrtälje

Byta ut trasig belysning inomhus i Norrtälje

Behöver byta belysning i våra lokaler på i Norrtälje och jag vill ha offert på vad det skulle kosta.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.