Flyttstädning av lägenhet på 70 kvm i Åstorp, 2024-01-31

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Åstorp!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi bor på 70m2 och behöver få den flyttstädad redan morgon 31/1-24. Vi bor på 4 våningen och det finns hiss! Det är 5-10 meter ifrån parkeringsplatsen. Vi hoppas någon kan hjälpa oss med detta? (Det är även en vanlig balkong).
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2024-01-31
Yta i kvm som ska städas
70
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Lägenhet
Flyttstädning av lägenhet på 70 kvm i Åstorp, 2024-01-31
Flyttstäd

Snabbt & enkelt inga krångligheter! Behövde hjälp akut med flyttstädningen dagen innan slutbesiktning. Jag fick verkligen det jag önska & begärde till ett bra … Visa mer

Snabbt & enkelt inga krångligheter! Behövde hjälp akut med flyttstädningen dagen innan slutbesiktning. Jag fick verkligen det jag önska & begärde till ett bra pris & en godkänd städning! Riktigt nöjd, rekommenderar verkligen! :)

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Familj flytt AB för jobbet. Familj flytt AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • Renlighet i Skåne
  • ARRITA STÄDFIRMA

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av 70 kvm i Åstorp

Flyttstädning av 70 kvm. Ett plan.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 103 kvm i Stockholm

Behöver hjälp med en flyttstädning. 3 rum (varav ett vardagsrum), totalt 5 fönster. Lägenheten flyttstädades en gång i mars 2022 så den är i fint skick. Alla möbler och saker är borta så…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 80 kvm i Åstorp, 28/3

Flyttstädning av lägenhet på 80 kvm.
Flyttstäd

Flyttstädning av villa på 250 kvm i Åstorp, 27/10

Flyttstäd på bottenvåning och källare. Två badrum.
Fönsterputsning behövs ej.
Flyttstäd

Flyttstädning av radhus på 60 kvm i Åstorp, 30/8

Flyttstäd. Inget förråd eller balkong ska städas. Lägenheten är ett radhus som var nybyggt när jag flyttade in den 30/4. Kommer vara lättstädat då jag knappt varit där under sommaren.…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 6 kvm i Svenljunga, 15/5

Torka väggar, tak, putsa fönster, damsuga, göra rent toalett, torka ur skåp.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.