Hjälp med att söka bygglov för tillbyggnad på Värmdö

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Arkitekter på Värmdö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Önskar få hjälp med att i första hand undersöka om bygglov krävs, om ja så önskar vi få hjälp med att söka bygglov för tillbyggnad på cirka 12kvm (8kvm badrum, 4kvm förråd).
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Arkitekt

5 företag svarade på jobbet

  • Leif Carlsson Arkitekt & Bildfirma AB
  • Kofallet AB
  • PartnerInWest Affärsmäklarna Aktiebolag
  • Arkitekt Nina Taghavi
  • Lars Daniel arkitektkontor

Andra som fått hjälp med arkitekt

Arkitekt
Arkitekt hjälp till ombyggnad av fritidshus på Värmdö, inom 3 månader
Uppdragsbeskrivning. Framtagning av skisser för nya planlösningar på två plan I befintlig villa samt idéer för nya invändiga Ytskikt. Uppdragets omfattning. Fas 1 - förenklad utredning/…

Blogginlägg om arkitekt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.