Flyttstädning av villa på 200 kvm i Sollentuna

Den här förfrågan lämnades våren 2024 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Sollentuna!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Nyenoverad villa behöver städ 31 maj efter kl 13:00.

2 våningar och en del av källare. Villan är nyrenoverad med nya golv, nytt badrum och nya köksluckor så städningen blir inte helt traditionell. Även fönster behöver tvättas, inklusive fönster/ramar i ett inglasat uterum.

Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2024-05-31
Yta i kvm som ska städas
200
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Villa
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
inglasat uterum
Flyttstäd

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Effective Clean för jobbet. Effective Clean har utfört 65 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
  • EreSto
  • Five Star Flytt & Logistik AB
  • Clean Living Sweden AB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 50 kvm i Stockholm, 31/8

Komplett flyttstädning av lägenhet i Spånga. Behöver godkännas av hyresvärd. RING EJ.
Flyttstäd

Moving cleaning of a 90 sqm apartment in Sollentuna, 29/8

Need service to clean a 90 sqm apartment in Sollentuna on 29th August.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 92 kvm i Sollentuna, 24/1

Behöver kolla på städoffer på en 92kvm lägenhet i Sollentuna. 3 sovrum, ett badrum, en liten Tova, kök, vardagsrum, hal och en balkong. Lägenheten ska var städat och klart senast 26 januari…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 87 kvm i Sollentuna, 16/8

Städning av lägenhet, 4 rum plus matvrå, kök, badrum, toa, fönster. Önskar garanti för nya ägaren som får tillträde 17/8 eller 18/8/2023.
Flyttstäd

Flyttstädning av radhus på 123 kvm i Sollentuna

Önskar flyttstädning av parhus som är 2 våningar på 123 kvm.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.