Dra om elen samt installera el till ett nytt kök i Lidingö

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Elektriker på Lidingö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Renovering av lägenhet, vi har plockat ner två väggar och behöver hjälp att dra om elen samt installera el till ett nytt kök.
Elektriker

Ett trevligt bemötande och väldigt kunnig och trevlig elektriker. Han har hjälpt oss flera gånger nu och är alltid tillmötesgående, kunnig och väldigt trevlig. … Visa mer

Ett trevligt bemötande och väldigt kunnig och trevlig elektriker. Han har hjälpt oss flera gånger nu och är alltid tillmötesgående, kunnig och väldigt trevlig. Vi är jättenöjda över att vi valde Torpets Elteknik för arbetet och kommer absolut anlita honom igen om vi behöver hjälp.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Torpets Elteknik AB för jobbet. Torpets Elteknik AB har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Svenska Eljouren & Rörjour 24/7
 • Elinstallationen JA Stockholm AB
 • Den Gode Herden Elservice
 • Global El & Fastighetsservice AB
 • Emkjell Tak & Byggnads AB
 • Elstammen AB
 • Home Making Stockholm
 • Installa
 • Stockholms golv & inredning AB

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elektriker
Koppla in en bubbelpool i Hallstavik, Norrtälje
Koppla in en bubbelpool efter en reparation som är gjord ( bara inkoppling, allt är draget och klart ).
Elektriker
Sätta nya dimrar och översyn på samtliga dimrar samt dra en ny sladd till lampa på Lidingö
Behöver nya dimrar och översyn på samtliga dimrar i huset. Även dra en ny sladd till lampa på vägg.
Dra om elen samt installera el till ett nytt kök i Lidingö
Byte till dimrar, lampknappar mm på Lidingö
> Hall & Vardagsrum: 2stk byten från vanlig on-off till dimmerhjul med knapp > Kök: Byte från 2-sektions lampknapp (on-off) till 3-sektion (2stk on-off, 1stk dimmer) > Byte av trasig dimmer…
Dra om elen samt installera el till ett nytt kök i Lidingö
Installera ett uttag för taklampa i badrummet i Mölndal, inom 3 månader
Jag önskar få ett uttag för taklampa installerat i badrummet. Just nu har jag bara belysning i badrumsskåpet och det är dit strömbrytaren är kopplad. Det går bra att en kabelkanal dras på…
Elektriker
Byte av uttag till spis på Lidingö
Min spis har slutat fungera. Jag köpte den begagnad i juni och satte själv i uttaget. Den användes sedan knappt under sommaren. När jag kom tillbaka från semestern sprakade det i uttaget. Först…
Elektriker
Uppsättning av taklampor på Lidingö
Det handlar om några lampor, där det i dag bara finns tre tåtar i taket.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om elektrikerjobb

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.