Beskära tuja-häck i Järfälla

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin trädgård/trädgårdsarbete

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vad avser uppdraget?
Beskära/trimma buskar / träd
Hur ofta arbete ska utföras
En gång
Beskära tuja-häck i Järfälla
Trädgårdsarbete

Jag är mycket nöjd med utförandet av SWEPAs uppdrag att beskära min 4-5m höga tuja-häck. SWEPA har varit tillmötesgående från start till mål. Jag har fått … Visa mer

Jag är mycket nöjd med utförandet av SWEPAs uppdrag att beskära min 4-5m höga tuja-häck. SWEPA har varit tillmötesgående från start till mål. Jag har fått beskriva i detalj vad jag ville få utfört och uppdraget har genomförts helt enligt mina önskemål och dessutom med snabb framförhållninng. Uppdraget avslutades med att SWEPA krattade bort alla avsågade grenar och "blåste rent" hela min framsida från gamla löv etc, så jag tackar ödmjukast för den extra servicen! Hälsningar Cecilia Isacsson

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde SWEPA SERVICE AB för jobbet. SWEPA SERVICE AB har utfört 86 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
  • Gröngölingarna Trädgårdsservice
  • KB Bygg & Mark AB

Blogginlägg om trädgårdsarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.