Löpande hemstädning av 130 kvm i Kvibille

Den här förfrågan lämnades sommaren 2020 i kategorin Hemstädning i Halmstad

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Dammsuga, våttorka golven, städa 2 toaletter och damma. Önskar 1 gång i månaden på fredagar.
Yta i kvm som ska städas
130 kvadrat
Hemstädning

3 företag svarade på jobbet

  • Rent A Mopp AB
  • SparClean Städtjänst AB
  • Streamcon Group AB

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning
Hemstädning av 30 kvm i Halmstad
Flyttstädning av sommarstuga, sommarstugan är byggd 2011. Badrum, kök/rum och ett sovrum.
Hemstädning
Hemstädning av 80 kvm i Halmstad
Allmän storstädning, ugnsrengöring etc.
Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på 138 kvm i Halmstad
Dammning, 2 toaletter, 1 dusch, dammsugning, torka golv, köksfläkten, utvändigt alla skåp i köket, stora spegeldörrar i hallen som ska torkas, takfläktar.
Hemstädning
Städning inför jul i Halmstad
Behöver hjälp med lite städ inför julen. Rengörning av spis/ ugn och även bakom spisen. Avtorkninga av alla köksluckor. Invändig städ av kylskåp. Storstäd på toaletten/badrummet:…
Hemstädning
Löpande hemstädning av lägenhet på 90 kvm i Halmstad
Löpande hemstädning av lägenhet på 90 kvm.
Hemstädning
Hemstädning av lägenhet på 96 kvm i Halmstad
Städ av kök, allt utom inne i skåpen. Städ av badrum även där allt utom inuti skåp/garderober. Där är kaklade väggar och klinkers på golvet. Vill också ha putsning av alla fönster och…

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!