Arkitekter i Stockholm

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Jobbet klart några dagar efter att jag använt Servicefinder

  Peter B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 275
  Pågående jobb
 • 21 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar arkitekter i Stockholm

 • Dörrar-Säkerhetsdörrar i Stockholm

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Stockholm.

 • Låssmed i Stockholm

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Stockholm.

 • Snöskottning i Stockholm

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Stockholm

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Stockholm som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Stockholm

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra arkitekter

Blogginlägg om arkitekt

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, ideologier, tillvägagångssätt och hur det ska genomföras i praktiken. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus står upp. Det handlar om klarläggning av upplägg, formgivning och projektering. En arkitekt ska ha kunskap om solläget, marktyp och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det förekommer inte bara vanlig arkitektur, utan arkitekturen är funktionell på olika nivåer. Arkitektur rör sig även om utformad av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten måste veta och vara väl insatt i så mycket som möjligt om vad för arkitekthus denne ska jobba med och behöver därför en grundlig beskrivning. Sedan skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund talas vid hur jobbet ska genomföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Hos oss på Servicefinder hittar du enkelt arkitekter i Stockholm.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Antalet invånare i kommunen är 847000, men i regionen storstockholm uppskattas siffran till ungefär två miljoner.

Välkända byggnadsverk i staden är Ericsson Globe som huserar stora sport- och nöjesarrangemang, Drottningholms slott från 1600-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista och huserar kungen och drottningen, samt Stadshuset som byggdes under tidigt 1900-tal.

Över en miljon turister kommer till Stockholm årligen och av dem är det många som besöker stadsdelen Gamla stan. Denna del av Stockholm är den äldsta och grundades så tidigt som på 1200-talet. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.