Trädgårdshjälp i Säter

Behöver du hjälp med trädgården i Säter? Oavsett om du behöver klippa häcken, plantera nya växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevlig personal och snabbt utfört arbete!

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera trädgårdsmästare för din trädgård, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömträdgård och anlita ett företag som verkligen kan trädgårdsarbetet. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta trädgårdsmästare som får jobbet gjort.

Hitta rätt trädgårdsmästare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädgårdsmästare

Häckklippning i Borlänge

Snabb respons, utmärkt arbete, samt tips för skötsel.
– Tim Nyberg Åslund
juli 2023

Beskärning av fruktträd i Avesta

Hör kompetens och stor kunnande. Små tveksamheter kunde lösas på bra sätt. "Nöjd kund"
– Nils Fläcke
april 2024

Löpande gräsklippning av ca 3000 kvm i Avesta

Funkade fint, tack för hjälpen! /S
– Sari
mars 2024

Populära tjänster relaterade till trädgårdsarbete

Markarbete i Säter

Markarbete i Säter

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Säter

Sten/Plattsättning i Säter

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädfällning i Säter

Trädfällning i Säter RUT

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Asfaltering i Säter

Asfaltering i Säter

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Några av våra populära företag

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

M Transport & Service AB

(2 omdömen)

Vi strävar efter nöjda kunder genom att arbeta med kvalité på utförda jobb Företaget är certifierad optidrän med garanti på 15 år.

Vi strävar efter nöjda kunder genom att arbeta med kvalité på utförda jobb Företaget är certifierad optidrän med garanti på 15 år.

Mälardalens hem & fastighetsservice AB

(5 omdömen)

Vi är din trädgårdsfirma i Västmanland Vi på Mälardalens hem & fastighetsservice AB är ett familjeföretag med passion för det vi gör. Vi arbetar …

Vi är din trädgårdsfirma i Västmanland Vi på Mälardalens hem & fastighetsservice AB är ett familjeföretag med passion för det vi gör. Vi arbetar främst i Västerås och Enköping och sätter alltid kundens behov i fokus med utbildad och kunnig personal samt en personlig kontakt. Våra kunder finns inom …

Bergslagens Bygg & Trädteknik AB

Inga omdömen ännu

Bergslagens Bygg& Trädteknik AB har funnits sedan 2014. Företaget gör stora som små arbeten, Renoveringar, Takomläggning Om och Tillbyggnader, …

Bergslagens Bygg& Trädteknik AB har funnits sedan 2014. Företaget gör stora som små arbeten, Renoveringar, Takomläggning Om och Tillbyggnader, Fönsterbyten, Uppförande utav altaner Samt tar bort problemträd på villa tomter. Jag utgår ifrån Stora Skedvi/ Stassbacken

Senaste förfrågningarna för trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete i Stora Skedvi

Förfrågan lämnades våren 2024:

Trädgårdsarbete i Stora Skedvi

Hålla snyggt i trädgården.
Rensa och plantera. Beskära buskar mm.

konsumenten fick 2 svar på sin förfrågan

Stubbfräsning i Säter

Veronica lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Stubbfräsning i Säter

En björkstubbe, cirka 60-70 cm i diameter på gräsmatta.

Veronica fick hjälp

Veronica valde T.A.B:s trädfällning för jobbet. T.A.B:s trädfällning har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

T.A.B:s trädfällning fick omdömet

Häckklippning i Säter

Andreas lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Häckklippning i Säter

Behöver hjälp med att klippa sidan av en thuja häck. Då tiden är knapp skulle jag vilja få en offert på vad de kan tänkas kosta. Häcken är cirka 50m lång och 3-4m hög. Toppen på häcken får jag inte klippa än för grannen.

Andreas fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Trädgårdsarbete

För att få en välmående trädgård krävs planering, omsorg och underhåll. Det innefattar trädgårdsarbete som krattning av löv, gräsklippning och bevattning. Trädgårdsarbete är ett fysiskt krävande arbete. Tunga lyft tär på kroppen och är inget för dig som redan dras med åkommor. Då är det värt att anlita en trädgårdsmästare. Erfarna trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdssysslor som trädfällning. När man fäller träd är det stora krafter som sätts i rörelse, vilket ger stora säkerhetsrisker som följd. Därav ska man alltid låta en expert stå för trädfällningen. Det finns även flera regler när det gäller trädbeskärning. Rätt utrustning både förenklar och är viktigt. Det gäller även kännedrom kring träd och växter, man anpassar metoden efter trädets egenskaper.

Man ska betrakta sin trädgård som ett långsiktigt och fortlöpande projekt. Många blommor och växter måste planteras i förväg, vilket gör att du måste planera i tid. Med en trädgårdsmästare får du garanterat ett kvalitativt resultat, vilket din blomstrande trädgård är ett bevis på.

Säter

I Dalarna ligger Säter som med sina 7000 invånare är en av Sveriges minsta tätorter. Säter etablerades på 1600-talet och tillhör Säters Kommun. Några närliggande städer är Borlänge, Fagersta och Hofors. Staden har goda förbindelser med städerna via buss och tåg

Det går bra för småföretagarna i Säter. Många driver egna företag, varav träindustrin är en stor inkomstkälla. En stor del av befolkningen bor på landsbygden. Norr om Säter ligger sjön Ljustern som är ett välbesäkt fiskevatten. Här nappar mycket och ofta och på kroken fastnar vitfisk och norsabborre. Säter kallas för Trästaden av invånarna och är berömd för att vara en av landets bäst bevarade trästäder, tack vare sina många timmerhus.

Varför inte ta en promenad längs kulturslingan, Silverringen, som är en av Säters mest populära besöksmål. Utmed vägen får du uppleva historiska platser där framställning av järn och silver står i centrum. Säter är en stad som passar dig som tycker om att vistas i en vacker miljö. Promenera utmed smala gränder i den gamla trästaden och må gott i den fridfulla stämningen staden bjuder på.