Trädfällning i Strängnäs

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Strängnäs hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Strängnäs står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

God dialog och flexibilitet.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Strängnäs, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Strängnäs med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Strängnäs och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Strängnäs och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Strängnäs kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Såga upp fällda ett träd i Vingåker

Mycket professionellt arbete! Rekommenderas starkt!
– Sven Karlsson
februari 2023

Fälla 15 st träd i Strängnäs, inom 3 månader

Bra bemötande och pris. Mkt nöjd med jobbet. Reko
– Lars Bejlind
november 2022

Fälla 2 st tallar i Gnesta, inom 3 månader

Snabb respons, mycket trevligt bemötande, bra utförande och ett bra pris.
– Hans Palm
maj 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Strängnäs
Markarbete i Strängnäs

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Strängnäs
Sten/Plattsättning i Strängnäs

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Strängnäs
Trädgårdsarbete i Strängnäs

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Strängnäs
Asfaltering i Strängnäs

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Strängnäs

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

Andersson Skog & Naturvård

(2 omdömen)

Erik Andersson har hållt på med skog i 25 år utför arborist röjning beskärning häckklippning huggning

Erik Andersson har hållt på med skog i 25 år utför arborist röjning beskärning häckklippning huggning

WA montage SWEDEN AB

(1 omdöme)

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. …

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. Inriktade på att Riva/renovera/montera allt som har med en balkong/altan att göra. Dörrar, fönster, balkongplatta, inglasning, räcken etc. Är ni tex en förening som …

TrädRåd Oaxen AB

(1 omdöme)

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och …

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och fördjupa vår kunskap om träd. Vi utför: Beskärning av små som stora träd samt fruktträd. Trädfällning (vi tycker extra mycket om när det är särskilt svårfällda träd, tex …

EKCA AB

(1 omdöme)

EKCA AB Vi utför bygg och måleri samordning, Men även måleriprojekt av olika storlekar med duktiga yrkesmän

EKCA AB Vi utför bygg och måleri samordning, Men även måleriprojekt av olika storlekar med duktiga yrkesmän

Storholmen Träd AB

(26 omdömen)

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga …

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga ett nytt hus. Vi är bra på, och certifierade/försäkrade för, alla typer av trädfällningar och beskärningar. Anlitar du oss så garanterar vi: - Tydlig offert med fast …

Daniel Asplunds Åkeri AB

(10 omdömen)

Sektionsfällning är ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta bort träd som skulle vara svåra eller farliga att fälla på ett traditionellt sätt. …

Sektionsfällning är ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta bort träd som skulle vara svåra eller farliga att fälla på ett traditionellt sätt. Träden plockas bit för bit, uppifrån med en grip såg. På så sätt är det ingen fara för närliggande hus eller träd. Räckvidden på vår kran är 26 meter. Vill du bli av med ris …

H&B Maskinist AB

(5 omdömen)

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet och hög kompetens. Vi utför alla typer av arbeten inom bygg, snickeri, renoveringar, markarbete, …

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet och hög kompetens. Vi utför alla typer av arbeten inom bygg, snickeri, renoveringar, markarbete, rivningar samt måleri. Vi har även hög kompetens inom arkitektur & design. Har du en idé på ditt drömhus? Tveka inte att höra av er så kan vi vägleda er samt uppfylla er dröm …

Exempel på fällda träd i Strängnäs

Fälla ett träd i Strängnäs

Jens lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Fälla ett träd i Strängnäs

Har en Björk på cirka 12 meter som behöver fällas, kvistas och eventuellt sågas up i 30 cm vedlängder (beroende på pris). Björken växer i närheten av en relativt trafikerade väg, därav är sektionsfällning nödvändig vill alltså ha två offerter, en på fällning och kvistning samt en på fällning.

Jens fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Jens valde Kalles Allservice för jobbet. Kalles Allservice har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Fälla ca 5-17 st träd i Strängnäs, inom 3 månader

Anders lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Fälla ca 5-17 st träd i Strängnäs, inom 3 månader

En samfällighet för ett fritidsområde på 20 fastigheter, Sjöbygget utanför Mariefred. Vi har identifierat ett antal träd på samfälld mark som behöver fällas. Bifogar karta.
Vi undrar över kostnader att fälla 5, fälla 10 eller fälla alla träd.

Alla träd är inte akut dåliga, men vissa vore bra att de tas efter sommaren/tidig höst.

Anders fick 5 svar på sin förfrågan

Fälla, såga upp och stubbfräsa träd i Strängnäs

Anders lämnade en förfrågan våren 2023:

Fälla, såga upp och stubbfräsa träd i Strängnäs

En kanadensisk apel på en villatomt i Strängnäs, är inne på sina sista dagar. Trädet, cirka 8 m, ska fällas, sågas i 30 cm bitar och stubben ska fräsas. runt trädet är det gräsmatta. Lämpligen görs arbetet under maj månad.

Anders fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Anders valde Arbtech för jobbet. Arbtech har utfört 26 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Arbtech fick omdömet

Proffs i arbete

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du jättelika träd på tomten som står i vägen för den härliga utsikten? Då är trädfällning lösningen för dig! Trädfällning görs oftast när fallfärdiga träd riskerar att skada din tomt. Trädfällning är en svår process och ska inte utföras av en privatperson. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och omgivning skadas.

Trädfällning fordrar att man använder rätt sorts verktyg och metod. Trädet kan fällas från marken eller genom att en trädfällare klättrar upp i trädet och kapar av delar av trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. En expert inom trädfällning arbetar effektivt, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och smidigt sätt.

Strängnäs

Relativt sett mitt i Mälardalen finner man orten Strängnäs, i kommunen som är uppkallad därefter, med sina 30000 människor. Kommunen ligger mellan huvudstaden och Eskilstuna och är sannolikt mest berömd för den vackra domkyrkan och den ryska bombattacken 1944. Bland näringsidkarna som är verksamma i Strängnäs kommun går det att finna farmaceutiska företag som gamla Fermenta och blytunga Pfizer.