Trädfällning i Lidköping

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Lidköping hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Lidköping står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Tusen tack för ett grymt jobb! Snabba, trevliga och gör det lilla extra. Rekommenderas varmt!!

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Lidköping, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Lidköping med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Lidköping och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Lidköping och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Lidköping kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Arborera, fälla och forsla bort ca 3-4 st träd i Svenljunga

Snabbt, smidigt och proffsigt utförande! Mycket trevligt bemötande.
– Sofia Lundberg
juni 2021

Fälla tre träd i Vänersborg

Jag tyckte flera alternativ var aktuella, både bemötande, pris och närhet
– Turid Osland Johansson
mars 2024
7H SKOG ENTREPRENAD I VÄSTRA GÖTALAND AB

Se över 8 st aspar i Stenungsund, inom 3 månader

Väldigt trevlig och kunnig! Allt från trädfällning till bortforsling sköttes professionellt. Rekommenderas varmt!
– Anna
oktober 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Lidköping

Markarbete i Lidköping

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Lidköping

Sten/Plattsättning i Lidköping

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Lidköping

Trädgårdsarbete i Lidköping

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Lidköping

Asfaltering i Lidköping

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Lidköping

Firma Christer Holmqvist

(6 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

FSQ Fastighetsskötsel AB

(2 omdömen)

Bolaget bedriver försäljning av tjänster inom fastighetsskötsel, utför drift och underhåll, reparationer och renovering av fastigheter privata och …

Bolaget bedriver försäljning av tjänster inom fastighetsskötsel, utför drift och underhåll, reparationer och renovering av fastigheter privata och kommersiella hyresfastigheter.

Fagerberg Service & Entreprenad

(3 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

Svältornas Skogstjänst

(8 omdömen)

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i …

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i branschen. Våra kunder är bl a privatpersoner, företag och kommuner. Vi anpassar utrustning och hjälpmedel efter varje träds svårighetsgrad och gör det inte krångligare än det …

RDP Allservice

(24 omdömen)

Vi utför Allservice tjänster till förmånliga priser och med miljö vänliga produkter. Givetvis ser vi till att ni som kund är 100% nöjd när vi är …

Vi utför Allservice tjänster till förmånliga priser och med miljö vänliga produkter. Givetvis ser vi till att ni som kund är 100% nöjd när vi är klara. Vi utför: - Taktvätt - Fasadtvätt - Flyttstäd - Hemstäd - Städ företag/kontor - Fastighetsskötsel - Trädgård - Rensa förråd/fastighet - Övriga allservice tjänster

TCservice.

(2 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Exempel på fällda träd i Lidköping

Fällning av 3 st tall och bortforsling av tre döda aspar i Lidköping

Angela lämnade en förfrågan hösten 2020:

Fällning av 3 st tall och bortforsling av tre döda aspar i Lidköping

Kapa en stor tall som skymmer solen vid vår sommarstugealtan. Antingen kapa 5-10 m av toppen, eller ta ned hela trädet, beroende på vad som är enklast att göra.
Bortforsling av en mindre tall som stormen har fällt.
Nedtagning och bortforsling av tre döda aspar.
Eventuellt kapning av ytterligare en tall.

Angela fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Angela valde BILLINGE TRÄDSERVICE för jobbet. BILLINGE TRÄDSERVICE har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

BILLINGE TRÄDSERVICE fick omdömet

Jättetrevlig, proffsig, punktlig och prisvärd. Rekommenderas verkligen! Tänker säkerhet och kvalitet. Städar snyggt efter fällning.
Trädbeskärning i Lidköping

John lämnade en förfrågan våren 2023:

Trädbeskärning i Lidköping

Ett äppelträd som behöver beskäras på skott etc.

John fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och John valde Humlans Trädgård för jobbet. Humlans Trädgård har utfört 30 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Humlans Trädgård fick omdömet

Mycket trevligt bemötande och bra diskussioner kring arbetet! Kunnig 👍
Fälla, såga upp och stubbfräsa 3 st träd i Lidköping

Lisa lämnade en förfrågan vintern 2024:

Fälla, såga upp och stubbfräsa 3 st träd i Lidköping

Fälla, såga upp och stubbfräsa 3 st träd.

Lisa fick 4 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill frigöra utrymme på tomten eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett svårt arbete och är inget du ska göra på egen hand. Det gäller bland annat att vara medveten om trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och kringliggande områden ta skada.

Trädfällning kräver att man använder lämpliga verktyg och metod. Trädfällaren sågar endera ner trädet från marken eller kapar det bit för bit ovanifrån trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. Professionella trädfällare vet precis hur de ska agera, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Lidköping

I en vik i östra Vänern hittar vi den 31000 invånare stora staden Lidköping. Lidköping är en egen kommun och återfinns i Västergötaland och Väster Götalands Län. I och med grannskapet med Läckö och Kinnekulla naturområde plus alla bad utmed Vänerns stränder blir Lidköping ett finfint mål för sommargäster.

Till Lidköping reser man förmodligen smidigast med tåg. Från någon av rikets stora städer kan man borda X2000 till Skövde. Därifrån tar man lokala tåg till Lidköping station. Väl framme kanske man i sin enkelhet nöjer sig med att känna av sommaren och mysa och äta glass i en äkta svensk småstad. Ska man se kan man ta sig till Kinnekulla naturreservat eller gräva lite i stadens uråldriga historia - där finns nämligen hällristningar och gamla ståtliga slott som förslagsvis Läckö slott.

Affärerna i staden Lidköping går det ingen nöd på. Utöver det stora antal som sysselsätts av kommun och turism så finns till exempel de toppseedade företagen Frebaco och giganten Svenska Foder AB med 193 anställda.