Trädfällning i Lerum

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Lerum hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Lerum står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Bra kommunikation, trevlig och ärlig

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 10 621
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Lerum, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Lerum med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Lerum och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Lerum och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Lerum kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla två björkar i Härryda

Super från början till slut!!
– Johannes
maj 2023

Fräsning av 2-4 st stubbar i Alingsås

Förfrågan besvarades omgående och kontakt togs. Arbete var litet, fräsning av 3 stubbar, inget efterarbete och ett pris gavs omgående och budet togs direkt. Arbetet utfördes också omgående, till full belåtenhet. Kommunikation är en styrka hos detta företag. Rekommenderas.
– Stefan
januari 2023

Fälla 1 st träd i Härryda

Väldigt kompetent! Vilken precision på fällningen! Alla andra ville klättra upp och såga ner. Bosse la den med bara en meters marginal.
– Ola Ljungkrona
maj 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Lerum

Markarbete i Lerum

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Lerum

Sten/Plattsättning i Lerum

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Lerum

Trädgårdsarbete i Lerum

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Lerum

Asfaltering i Lerum

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Lerum

Firma Christer Holmqvist

(6 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice

ILDAL BYGG ÅKERI AB

(3 omdömen)

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra …

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra verksamhetsområde följande: - Uppsättning av innerväggar - Dörr och fönster bytte - Golvslipning - Golvläggning - Målning och tapetsering Vi jobbar dessutom med …

Fagerberg Service & Entreprenad

(3 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

Svältornas Skogstjänst

(8 omdömen)

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i …

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i branschen. Våra kunder är bl a privatpersoner, företag och kommuner. Vi anpassar utrustning och hjälpmedel efter varje träds svårighetsgrad och gör det inte krångligare än det …

TOPALLI BYGG AB

(60 omdömen)

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten …

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och …

Firma Tiberius Coman

(2 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Exempel på fällda träd i Lerum

Enkel fällning av en (1) gran i Lerum

Hans lämnade en förfrågan vintern 2020:

Enkel fällning av en (1) gran i Lerum

Fällning och bortforsling av en (1) gran ca 8 meter hög med diameter vid rot ca 23 cm. Granen står ca 1 meter från med lastbil körbar privat väg och kan enkelt fällas till vägen och lastas direkt på bil.

Hans fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Hans valde Villamaskinisten Kungsbacka för jobbet. Villamaskinisten Kungsbacka har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Villamaskinisten Kungsbacka fick omdömet

Trevlig och bra entreprenör som rekommenderas!
Arborist för skötsel av Ekar i Lerum

Bita lämnade en förfrågan vintern 2022:

Arborist för skötsel av Ekar i Lerum

Vi har två stora Ekar på vår tomt som vi önskar hjälp med. 1 få bort grenar som börjar växa för nära hus och garage, 2 för att få mer ljus på tomten och uteplatser.

Bita fick hjälp

6 företag svarade på förfrågan och Bita valde Bergströms Trädtjänst AB för jobbet. Bergströms Trädtjänst AB har utfört 97 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Klippa ner ca fem ekar i Lerum

Cecilia lämnade en förfrågan våren 2021:

Klippa ner ca fem ekar i Lerum

Behöver "klippa ner" cirka 5 ekar några meter.

Cecilia fick 4 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill utöka tomten eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Oftast avlägsnar man gamla och skadade träd från egendomen. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och är inget du ska göra på egen hand. En trädfällare har ovärderliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, byggnader och natur ta skada.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Arboristen sågar antingen ner trädet från marken eller kapar det bit för bit ovanifrån trädet. Det kallas sektionsfällning. Professionella trädfällare vet precis hur de ska agera, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och smidigt sätt.

Lerum

Natursköna Lerum kommun ligger i Västra Götalands län. Kommunen har ett invånarantal på 40000. Lerum gränsar till kommunerna Ale, Alingsås, Härryda och Partille. För den som ska börja på gymnasiet finns Lerum gymnasium, som är ett riksrekryterande idrottsgymnasium för segling. Föreningsliv är viktigt för Lerum. Uppemot 7000 ungdomar i åldrarna 7-17 år är aktiva inom föreningslivet. Bland de representerade aktiviteterna finns sport, hemslöjd, dans och bokbinderi. För de mindre barnen finns Mulle Meck snickeriverkstad. Där kan barn mellan 4 och 10 år lära sig att handskas rätt med verktygen. Familjer på genomresa i Lerum kan bo på Mulle Meck Bed & Breakfast. Lerum kommun erbjuder många sjöar och vackra strövområden. Sjön Aspen passar perfekt för fiske, du kan bland annat fiska gädda, brax och gös.