Trädfällning i Huddinge

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Huddinge hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Huddinge står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Björn Tapper var klockren från första mail, telefonsamtal och lämnande av offert till avslut med bortforsling av fällt och styckat träd. Snyggt och prydligt från start till mål. Rekommenderas!

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 115
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Huddinge, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Huddinge med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Huddinge och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Huddinge och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Huddinge kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla 1 st träd i Upplands-Bro

Bra utfört, trevliga kan anlita de igen
– Johan
november 2020

Fälla 1 st träd och bortforsling i Täby

Kapningen av aspen gick galant, men rotsågningen gick inte så galant. Löven hann falla innan avverkningen ägde rum.
– eilert berglind
november 2021

Fälla 4 tallar och kapas i 30-40cm bitar i Värmdö

Välstädat och snyggt när de är klara...
– Mats Lindeberg
april 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Huddinge
Markarbete i Huddinge

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Huddinge
Sten/Plattsättning i Huddinge

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Huddinge
Trädgårdsarbete i Huddinge

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Huddinge
Asfaltering i Huddinge

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Huddinge

Jeshua Service Handelsbolag

(8 omdömen)

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl …

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(5 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, gräsklippning, trädfällninging. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

TrädRåd Oaxen AB

(1 omdöme)

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och …

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och fördjupa vår kunskap om träd. Vi utför: Beskärning av små som stora träd samt fruktträd. Trädfällning (vi tycker extra mycket om när det är särskilt svårfällda träd, tex …

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

Sid & Mark AB

(1 omdöme)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

Drott24 Städ & Flytt AB

(1 omdöme)

Drott24 Städ & Flytt AB är en helhetsleverantör av servicetjänster. De allra flesta vill lägga tid och fokus på sin kärnverksamhet, familj och annat …

Drott24 Städ & Flytt AB är en helhetsleverantör av servicetjänster. De allra flesta vill lägga tid och fokus på sin kärnverksamhet, familj och annat viktigt i ens liv. Genom att anlita oss gör vi både ert jobb och vardag enklare. Vi tar hand om all den service ni kan tänkas behöva: städservice, fönsterputsning, …

Storholmen Träd AB

(29 omdömen)

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga …

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga ett nytt hus. Vi är bra på, och certifierade/försäkrade för, alla typer av trädfällningar och beskärningar. Anlitar du oss så garanterar vi: - Tydlig offert med fast …

Exempel på fällda träd i Huddinge

Fälla 6-8 st träd i Huddinge

Vlad lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Fälla 6-8 st träd i Huddinge

Hej!

Vi har 6-8 träd som måste bort stam även några grenar som ska klippas.

Vi bor i Stuvsta (Huddinge).

Hör gärna av er på mejl så vi kan boka en tid. Jag kan skicka bilder om det behövs så ni får en uppfattning om höjden på träden.

Vlad fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Vlad valde Nylanders Trädfällning AB för jobbet. Nylanders Trädfällning AB har utfört 46 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylanders Trädfällning AB fick omdömet

Trädfällning i Huddinge Trångsund - 2 Aspar inte så stora - 15 + 18 cm diam.

Lars lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Trädfällning i Huddinge Trångsund - 2 Aspar inte så stora - 15 + 18 cm diam.

Fälla 2 aspar 15 resp 18 cm i diameter. Står så de kan falla itför slänt med friggebod ett par m bredvid.
Sedan vill jag även ha råd och offert vad göra med ett antal björkar som står mellan mitt och grannens hus. 3-5 st, större än asparna och knepigare läge.

Lars fick 4 svar på sin förfrågan

Trädfällning och Häckklippning

Jenny lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Trädfällning och Häckklippning

Fälla ett mindre fruktträd på radhustomt.
Plus, häcklippning (gick ej att lägga in).

Viktigast av allt är att vi ej kan slänga trädet själva utan det måste tas bort av trädgårdsmästaren.

Jenny fick ett svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på tomten eller få en vacker utsikt, är trädfällning en bra lösning. Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och är inget du ska göra på egen hand. En trädfällare har oersättliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och natur ta skada.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och smidigt sätt.

Huddinge

Huddinge kommun ligger på halvön Södertörn i Södermanland. Populationen i Huddinge uppgår till 113000 och räknas på så sätt som Stockholms näst största kommun. Huddinge är en vacker kommun med dess stora grönområden med naturreservat. Det ligger köpcentrum i Huddinge såsom i Kungens Kurva eller i den närliggande orten Skärholmen. Kända musikartister från Huddinge är Salem Al Fakir och Orup. UF-företag får varje år chans att lägga fram sin idé på Riskkapitalisternas initiativ. Förslaget introduceras inför en jury med kunskap av näringsidkande och företagande. De bästa UF-företagen får ett stipendium på 10 000 kronor.