Trädfällning i Huddinge

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Huddinge hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Huddinge står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Oerhört trevlig och kunnig, snabbt jobbat och med kunskap och erfarenhet Rekommenderas mycket

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Huddinge, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Huddinge med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Huddinge och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Huddinge och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Huddinge kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Bortforsling och fälla träd i Stockholm

Själva jobbet utfördes snabbt och bra. Det som drar ner betyget litet är att bortforslingen tog tid. Det fanns en förklaring, men vi fick stöta på ett par gånger innan det blev gjort.
– Marie-Louise Genschou
april 2021

Fälla och bortforsla 6 st träd i Nacka, inom 3 månader

Riktigt proffsigt bemötande och perfekt utfört arbete till ett bra pris. Jag är jättenöjd och kan starkt rekommendera Woodpecker Trädfällning!
– Michael Evenholt
juli 2021

Fälla och bortforsla två träd i Tyresö

Alt från första kontakten till faktureringen skötes på proffsigt, korrekt och trevligt sätt. Vi fick snabb offert, bra genomfört jobb. Det var lätt att få kontakt . Tack!
– Alena
april 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Huddinge

Markarbete i Huddinge

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Huddinge

Sten/Plattsättning i Huddinge

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Huddinge

Trädgårdsarbete i Huddinge

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Huddinge

Asfaltering i Huddinge

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Huddinge

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Exempel på fällda träd i Huddinge

Fälla 6-8 st träd i Huddinge

Vlad lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Fälla 6-8 st träd i Huddinge

Hej!

Vi har 6-8 träd som måste bort stam även några grenar som ska klippas.

Vi bor i Stuvsta (Huddinge).

Hör gärna av er på mejl så vi kan boka en tid. Jag kan skicka bilder om det behövs så ni får en uppfattning om höjden på träden.

Vlad fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Vlad valde Nylanders Trädfällning AB för jobbet. Nylanders Trädfällning AB har utfört 49 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylanders Trädfällning AB fick omdömet

Trädfällning i Huddinge Trångsund - 2 Aspar inte så stora - 15 + 18 cm diam.

Lars lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Trädfällning i Huddinge Trångsund - 2 Aspar inte så stora - 15 + 18 cm diam.

Fälla 2 aspar 15 resp 18 cm i diameter. Står så de kan falla itför slänt med friggebod ett par m bredvid.
Sedan vill jag även ha råd och offert vad göra med ett antal björkar som står mellan mitt och grannens hus. 3-5 st, större än asparna och knepigare läge.

Lars fick 4 svar på sin förfrågan

Trädfällning

Peter lämnade en förfrågan vintern 2024:

Trädfällning

Skulle behöva hjälp att ta ner ett par träd.
Avser att ta hand om grenar och träd själv. Har egen såg så jag tänkte såga upp allt själv efter fällningen . Ett träd trodde jag Vattenfall skulle ta bort, skära ner då det växer runt lite elledningar (fick ett brev att de skulle göra det men ingen har kommit på hela året).

Peter fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Peter valde Projektgruppen i Sörmland AB för jobbet. Projektgruppen i Sörmland AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Projektgruppen i Sörmland AB fick omdömet

Killarna som utförde jobbet var trevliga, proffsiga, effektiva och hanterade allt på ett säkert sätt.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på tomten eller få en vacker utsikt, är trädfällning en bra lösning. Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och är inget du ska göra på egen hand. En trädfällare har oersättliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och natur ta skada.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och smidigt sätt.

Huddinge

Huddinge kommun ligger på halvön Södertörn i Södermanland. Populationen i Huddinge uppgår till 113000 och räknas på så sätt som Stockholms näst största kommun. Huddinge är en vacker kommun med dess stora grönområden med naturreservat. Det ligger köpcentrum i Huddinge såsom i Kungens Kurva eller i den närliggande orten Skärholmen. Kända musikartister från Huddinge är Salem Al Fakir och Orup. UF-företag får varje år chans att lägga fram sin idé på Riskkapitalisternas initiativ. Förslaget introduceras inför en jury med kunskap av näringsidkande och företagande. De bästa UF-företagen får ett stipendium på 10 000 kronor.