Trädfällning i Gnesta

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Gnesta hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Gnesta står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Professionellt och snabbt utfört

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Gnesta, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Gnesta med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Gnesta och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Gnesta och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Gnesta kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla 2 st träd och såga upp i Strängnäs

Väl utfört uppdrag. Allt gick bra. Trevliga killar som kunde sin sak.
– Hans-Åke Hedenskog
april 2021

Fälla ett träd i Trosa

Snabbt besök Trevligt bemötande och Priset ok
– Eva Brenkle Hangren
augusti 2022

Fälla och bortforsla 3 st träd i Nyköping, inom 3 månader

Snabbt & Smidigt. Bra pris 👍🏻🤩
– Robert & Jenny Farneborn
oktober 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Gnesta
Markarbete i Gnesta

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Gnesta
Sten/Plattsättning i Gnesta

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Gnesta
Trädgårdsarbete i Gnesta

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Gnesta
Asfaltering i Gnesta

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Gnesta

Andersson Skog & Naturvård

(4 omdömen)

Erik Andersson har hållt på med skog i 25 år utför arborist röjning beskärning häckklippning huggning

Erik Andersson har hållt på med skog i 25 år utför arborist röjning beskärning häckklippning huggning

TrädRåd Oaxen AB

(1 omdöme)

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och …

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och fördjupa vår kunskap om träd. Vi utför: Beskärning av små som stora träd samt fruktträd. Trädfällning (vi tycker extra mycket om när det är särskilt svårfällda träd, tex …

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

WA montage SWEDEN AB

(1 omdöme)

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. …

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. Inriktade på att Riva/renovera/montera allt som har med en balkong/altan att göra. Dörrar, fönster, balkongplatta, inglasning, räcken etc. Är ni tex en förening som …

EKCA AB

(1 omdöme)

EKCA AB Vi utför bygg och måleri samordning, Men även måleriprojekt av olika storlekar med duktiga yrkesmän

EKCA AB Vi utför bygg och måleri samordning, Men även måleriprojekt av olika storlekar med duktiga yrkesmän

Storholmen Träd AB

(29 omdömen)

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga …

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga ett nytt hus. Vi är bra på, och certifierade/försäkrade för, alla typer av trädfällningar och beskärningar. Anlitar du oss så garanterar vi: - Tydlig offert med fast …

Daniel Asplunds Åkeri AB

(12 omdömen)

Sektionsfällning är ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta bort träd som skulle vara svåra eller farliga att fälla på ett traditionellt sätt. …

Sektionsfällning är ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta bort träd som skulle vara svåra eller farliga att fälla på ett traditionellt sätt. Träden plockas bit för bit, uppifrån med en grip såg. På så sätt är det ingen fara för närliggande hus eller träd. Räckvidden på vår kran är 26 meter. Vill du bli av med ris …

Trädkirurgen i Stockholm AB

(7 omdömen)

Certifierad specialist på avancerad trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning. Vi …

Certifierad specialist på avancerad trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning. Vi utför stora och små uppdrag åt privatpersoner och företag. Ansvarsförsäkring hos IF Försäkringar AB. Vi lägger stort fokus på kundservice och målsättningen är 100% …

Exempel på fällda träd i Gnesta

Stubbfräsning i Gnesta

Angelica lämnade en förfrågan våren 2023:

Stubbfräsning i Gnesta

Hej, vi bor i centrala Gnesta. Det gäller 7 stubbar som vi behöver bort. Den största stubben ett körsbärsträd på ca 70cm, sen en gamal äppelträdsstubbe på ca 36cm, därtill har vi 5 thujor där den största är ca 45cm.
Hur ser det ut prismässigt, behöver du kommmer och se hur det ser ut för att kunna ge ett prisförslag?

Angelica fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Angelica valde Emils Trädtjänst AB för jobbet. Emils Trädtjänst AB har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Emils Trädtjänst AB fick omdömet

Emils Trädtjänst över förväntan! Smidigt, bra pris, trevlig kille och ett väl utfört arbete. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Emils Trädtjänst AB till andra.
Fälla 7-9 st träd i Gnesta, 2/9

Bengt lämnade en förfrågan sommaren 2019:

Fälla 7-9 st träd i Gnesta, 2/9

Vi har några träd på vår fritidsfastighet strax norr om Gnesta som med åren kommit att bli för stora för tomten och som vi behöver hjälp med att ta ner. Och gärna även få bortforslat.
Gäller främst två björkar ca 20 meter höga samt 6-7 tallar ca 15-20 meter höga.

Bengt fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Bengt valde Nibble Såg för jobbet. Nibble Såg har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nibble Såg fick omdömet

Suveränt utfört arbete till ett mycket fördelaktigt pris. Mycket trevlig och flexibel. Så mån om att göra kunden nöjd.
JAG REKOMMMENDERAR VARMT denna firma.
Trädgårdsskötsel i Gnesta

Philippe lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Trädgårdsskötsel i Gnesta

Fälla en död Alm på en tomt 7 km utanför Stjärnhov.

Philippe fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Philippe valde Emils Trädtjänst AB för jobbet. Emils Trädtjänst AB har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Emils Trädtjänst AB fick omdömet

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du högra träd i trädgården som står i vägen för den härliga utsikten? Då är trädfällning den bästa lösningen! Trädfällning utförs vanligtvist när vanskötta träd riskerar att skada din egendom. Trädfällning är ett svårt arbete och är inget du ska göra på egen hand. Det gäller bland annat att vara medveten om trädets fällriktning och räckvidd. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och omgivning skadas.

Trädfällning kräver att man använder korrekta verktyg och tillvägagångssätt. Trädfällaren sågar antingen ner trädet från marken eller kapar det bit för bit från toppen av trädet. Det kallas sektionsfällning. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och enkelt sätt.

Gnesta

Gnesta kanske är mest omnämnt för Gnestamodellen som staterade att det utan relation till stadens storlek alltid ska finnas ett stationshus av en på förhand given storlek och standard på stationerna utmed SJs banor. Gnesta kommun och tätorten Gnesta ligger långt norrut i Södermanland - i närheten av orter som Trosa, Katrineholm och till exempel Flen.

Ska man gå ut och käka lite i Gnesta rekommenderas en av kommunens stoltheter - Strand Restaurang. I övrigt är det av intresse att musikern Gnesta-Kalle var ifrån just Gnesta. Staden Gnesta är även hem för ett tjusigt vattentorn.