Trädfällning i Bollnäs

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Bollnäs hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Bollnäs står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Supernöjda! Dessutom otroligt bra service - mycket trevlig personal.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Bollnäs, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Bollnäs med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Bollnäs och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Bollnäs och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Bollnäs kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla och såga upp ett träd i Gävle, Inom 3 månader

Trevligt bemötande med bra service. Trädet fälldes och sågades upp i lagom stora bitar.
– Carina Ekström
november 2023

Borttagning av körsbärsträd i Gävle

Snabbt, effektivt och trevligt bemötande. Rekommenderas
– Elisabeth Sjöberg
augusti 2023

Fälla 2 st lönnar och en hägg i Gävle

Punktlig, väl utfört jobb, bra pris och trevligt bemötande. Ring Tobias om du behöver fälla träd👍
– Lina Gustafsson
april 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Bollnäs
Markarbete i Bollnäs

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Bollnäs
Sten/Plattsättning i Bollnäs

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Bollnäs
Trädgårdsarbete i Bollnäs

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Bollnäs
Asfaltering i Bollnäs

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Bollnäs

City Trädvård Sverige AB

(10 omdömen)

Välkommen till City Trädvård Sverige AB Vi är ett professionellt arborist företag, vilket innebär att vi är specialister på underhåll, vård och …

Välkommen till City Trädvård Sverige AB Vi är ett professionellt arborist företag, vilket innebär att vi är specialister på underhåll, vård och fällning av träd i stadsmiljöer. Vi är verksam i Västernorrland och Gävleborgs län och arbetar i alla typer av bebyggda miljöer. Parker, stadsmiljö, privata trädgårdar – …

Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB

Inga omdömen ännu

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se …

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se samt ett pågående projekt Loft1.se. Vi tycker om att ta ett fysiskt möte eller om det fungerar bättre för er tar vi allt via telefon eller datorn. Vänligen Anders …

MG Entreprenad Sandviken AB

Inga omdömen ännu

Vi kan mer!Vår målsättning är att kunden ska kunna förvänta sig lite mer av MGAB Entreprenad när det gäller att utveckla framtidens miljöer för …

Vi kan mer!Vår målsättning är att kunden ska kunna förvänta sig lite mer av MGAB Entreprenad när det gäller att utveckla framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi vill vara det unga, spännande företaget som präglas av kundfokus, enkelhet och ansvarstagande.Kunden i fokus!Bara genom att lyssna på …

Exempel på fällda träd i Bollnäs

Stubbfräsning i Bollnäs

Daniel lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Stubbfräsning i Bollnäs

Har två stubbar som jag skulle vilja få bortfrästa. En efter en stor gammal tall som är ca 90 cm i diameter. Och en efter ett gammalt körsbärsträd som är cirka 70 cm i diameter och har en del tjocka rötter runt om som skjuter upp ur gräsmattan. Det tillkommer nog en del jobb runt dom också men svårt att säga hur stort område det är.

Daniel fick 2 svar på sin förfrågan

trädfällning

Thomas lämnade en förfrågan hösten 2023:

trädfällning

Vi vill ha hjälp med att såga ner två stora björkar som står mellan några byggnader.
De går nog inte att fälla med bara en motorsåg utan att skada byggnaderna.

Thomas fick 2 svar på sin förfrågan

Fälla bortforsling och grovstädning av 13 träd på villatomt i Bollnäs

Jan-Erik lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Fälla bortforsling och grovstädning av 13 träd på villatomt i Bollnäs

Fälla bortforsling och grovstädning av 13 träd på villatomt.

Jan-Erik fick ett svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill expandera trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning lösningen! Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett svårt arbete och ska inte utföras av en privatperson. Det gäller bland annat att vara medveten om trädets fällriktning och räckvidd. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och kringliggande områden skadas.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädfällaren sågar antingen ner trädet från marken eller kapar det bit för bit uppifrån trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs Kommun i Gävleborgs Län. Bollnäs har en population på 19000. Gävleborgs län gränsar till Ovanåker, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Ockelbo. Namnet Bollnäs kommer från 1300-talets benämning "Baldanaes", vilket har en betydelse för "det stora näset". I Bollnäs har man hittat flertalet husgrunder och gravar som har sina ursprung i järnåldern.

Bollnäs har bra kommunikationsleder både i norr och söder. Det finns även en järnväg belägen vid Norra Stambanan som anknyter till orter såsom Orsa och Söderhamn. En resa till Stockholm tar endast 2½ timmar. Bollnäs är rik på natur, staden har flera bra vandringsleder, vacker miljö och många sjöar. I Bollnäs ligger sjön Varpen som älvarna Ljusnan och Voxnan mynnar ut i. Invånarna i Bollnäs arbetar främst inom sjukvård och omsorg men många jobbar också inom industribranschen och handel. Det finns många sevärdheter i Bollnäs, bland andra flera mindre byar med gamla hälsingegårdar. Bollnäs har även ett berikat kulturliv med över fyrahundra föreningar.