Trädfällning i Alingsås

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Alingsås hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Alingsås står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

allt har varit till belåtenhet, rent och snyggt utfört, är verkligen nöjd.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Alingsås, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Alingsås med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Alingsås och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Alingsås och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Alingsås kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla, såga upp samt bortforsla en björk i Trollhättan

Fantastiskt härliga killar kan verkligen rekommendera
– Johannes Järnroos
maj 2023
7H SKOG ENTREPRENAD I VÄSTRA GÖTALAND AB

Se över 8 st aspar i Stenungsund, inom 3 månader

Väldigt trevlig och kunnig! Allt från trädfällning till bortforsling sköttes professionellt. Rekommenderas varmt!
– Anna
oktober 2022

Trädbeskärning i Lidköping

Mycket trevligt bemötande och bra diskussioner kring arbetet! Kunnig 👍
– John Rundqvist
april 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Alingsås
Markarbete i Alingsås

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Alingsås
Sten/Plattsättning i Alingsås

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Alingsås
Trädgårdsarbete i Alingsås

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Alingsås
Asfaltering i Alingsås

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Alingsås

Dymén Trädtjänst

(3 omdömen)

Dymén Trädtjänst utför det mesta inom trädfällning och trädgård; arboristfällning och beskärning, bortforsling och stubbfräsning, häckklippning, …

Dymén Trädtjänst utför det mesta inom trädfällning och trädgård; arboristfällning och beskärning, bortforsling och stubbfräsning, häckklippning, gräsklippning, m.m. Vi utgår från Sävedalen och gör arbeten i hela Göteborgsområdet med omnejd, Bohuslän, norr Halland och Västra Götaland. Inom firman är vi två personer …

Firma Christer Holmqvist

(4 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

Stenmarks Entreprenad AB

(3 omdömen)

Vi gör alla möjliga markarbeten tex platt läggningar, grunder och dräneringar. Vi kan även fixa med väg underhåll tex kantklippning, dikning och …

Vi gör alla möjliga markarbeten tex platt läggningar, grunder och dräneringar. Vi kan även fixa med väg underhåll tex kantklippning, dikning och vägsladdning. Vi kan även lösa tärd fällning. Vi har även 30 dagars kund garantin ifall det skulle va något man inte är riktigt helt nöjd med eller om det är något som inte …

Mark & Design Väst AB

(2 omdömen)

Far och son vid namn Anders och Oliver. Fler decennier av erfarenhet tillsammans inom branschen. Sedan ett år tillbaka har vi drivit Mark&design …

Far och son vid namn Anders och Oliver. Fler decennier av erfarenhet tillsammans inom branschen. Sedan ett år tillbaka har vi drivit Mark&design väst.

Fagerberg Service & Entreprenad

(2 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

JIA Skötsel AB

(1 omdöme)

JIA Skötsel AB består av tre delägare som aktivt deltar i arbetet med erfarenhet inom alla tjänster som erbjuds. I dagsläget har vi aktiva kontrakt …

JIA Skötsel AB består av tre delägare som aktivt deltar i arbetet med erfarenhet inom alla tjänster som erbjuds. I dagsläget har vi aktiva kontrakt med fastighetsförvaltningsbolag angående fastighetsskötsel, samt bostadsrättsföreningar i Göteborg där grönyteskötsel, fastighetsförvaltning, fastighetsservice och städ …

FSQ Fastighetsskötsel AB

(1 omdöme)

Bolaget bedriver försäljning av tjänster inom fastighetsskötsel, utför drift och underhåll, reparationer och renovering av fastigheter privata och …

Bolaget bedriver försäljning av tjänster inom fastighetsskötsel, utför drift och underhåll, reparationer och renovering av fastigheter privata och kommersiella hyresfastigheter.

Exempel på fällda träd i Alingsås

Stubbfräsning i Alingsås

Stefan lämnade en förfrågan vintern 2023:

Stubbfräsning i Alingsås

Ett antal träd har hamlats och några har fällts vid Antens station. 2 - 4 stubbar återstår och stubbfräsning tros vara en bra väg framåt.

Hyr Ni ut utrustning?
Annars, vad kan Ni offerera?

Stefan fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Stefan valde Göteborgs Stubbfräsning AB för jobbet. Göteborgs Stubbfräsning AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Göteborgs Stubbfräsning AB fick omdömet

Förfrågan besvarades omgående och kontakt togs. Arbete var litet, fräsning av 3 stubbar, inget efterarbete och ett pris gavs omgående och budet togs direkt.
Arbetet utfördes också omgående, till full belåtenhet.
Kommunikation är en styrka hos detta företag.
Rekommenderas.
Beskära eller fälla stort träd

Charlotte lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Beskära eller fälla stort träd

Vi har en jättestor Bok som vi önskar få hjälp att bedöma framtiden för. Beskära eller fälla? Då det säkert ger mycket virke, vill vi att firman vi anlitar är tillmötesgående och kan tänka sig ta virket som betalning (hel eller delvis)
Bedömning, beskärning eller fällning, stubbfräsning samt bortforsling behöver ingång offerten. På förhand tack!

Charlotte fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Charlotte valde Dymén Trädtjänst för jobbet. Dymén Trädtjänst har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Fälla, stubbfräsa och bortforsla en tuja-häck bestående av 8 st träd i Alingsås

Viktor lämnade en förfrågan hösten 2020:

Fälla, stubbfräsa och bortforsla en tuja-häck bestående av 8 st träd i Alingsås

Har en gammal Tuja-häck bestående av 8 träd som är cirka 6-8 meter höga som jag vill bli av med.

Viktor fick hjälp

6 företag svarade på förfrågan och Viktor valde Svältornas Skogstjänst för jobbet. Svältornas Skogstjänst har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du högra träd på tomten som hindrar den härliga utsikten? Då är trädfällning lösningen för dig! Trädfällning utförs oftast när fallfärdiga träd riskerar att skada din egendom. Trädfällning är en avancerad process och ska inte utföras av en privatperson. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och kringliggande områden skadas.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädfällaren sågar endera ner trädet från marken eller kapar det bit för bit från toppen av trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. Professionella arborister vet precis hur de ska göra, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Alingsås

I Västra Götaland ligger tätorten Alingsås. Populationen i Alingsås uppgår till 35000 personer. Genom att bila sydväst via E20 från Alingsås kommer du till "sveriges framsida", Göteborg eller så kan du åka Riksväg 42 sydöst och komma till Borås. Alingsås är uppskattad som företagarstad och staden låg 2011 ligger på 23:e plats i Svenskt Näringslivs undersökning som mäter företagsklimatet i landets 290 kommuner. Anknytning till Alingsås har ishockeyspelaren Christian Bäckman.

Om du tycker om natur och djurliv så är Alingsås utmärkt för utflykter till fots eller på cykel. Packa picknickkorgen och leta rätt på ditt egna smultronställe - och glöm inte kartan! I närheten av centrum finns Nolhaga park som har en fantastisk natur med en fri och allmänt tillgänglig. Evenemanget "Lights" arrangeras årligen i Alingsås, där man bjuder in ljusdesigners från världen över som tillsammans med studenter ska ljussätta offentliga miljöer i Alingsås. Varje sommar kör man Potatisfestivalen där man bjuder på allt ifrån traditionell sill och potatis till hemlagade köttbullar. På Potatisfestivalen sätter man även upp karuseller och diverse åkattraktioner.