Stensättare och plattsättare i Söderhamn – vi har proffsen

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevlig hantverkare som gjorde sitt jobb helt perfekt

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt stensättare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra stensättare

Stensättning av 30 kvm i Gävle

Fick vänta länge, annars toppen.
– Ann-Kristine Lövgren
maj 2021

Omläggning av uttjänt garageuppfart samt skifferstenstrappa till huset i Gävle, inom 3 månader

Kom när de lovat. Gjorde ett fint jobb!!
– Hans Martin Nilsson
maj 2024

Populära tjänster relaterade till Sten/Plattsättning

Markarbete i Söderhamn

Markarbete i Söderhamn

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Trädgårdsarbete i Söderhamn

Trädgårdsarbete i Söderhamn

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Söderhamn

Asfaltering i Söderhamn

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Murare i Söderhamn

Murare i Söderhamn ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver hjälp av en duktig murare? Här får du snabbt prisförslag och offerter från kontrollerade murare nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

KM Schakt AB

Inga omdömen ännu

KM Schakt startade 1989 som enskild firma av Kjell Malmenstedt och ombildades till AB 2015, sen dess är även sönerna Fredrik och Philip med och …

KM Schakt startade 1989 som enskild firma av Kjell Malmenstedt och ombildades till AB 2015, sen dess är även sönerna Fredrik och Philip med och driver företaget tillsammans med Kjell. Vår bas ligger i Björklinge, 2 mil norr om Uppsala och arbetar främst i Uppsala, Stockholm med omnejd. Som familjeföretag är vi alltid …

Quantum Teknik AB

Inga omdömen ännu

Quantum Teknik AB hjälper er med alla typer av markarbeten, lyft och byggnationer. Exempel på uppdrag är: Anlägga ny uppfart, Gräva för nybyggnad, …

Quantum Teknik AB hjälper er med alla typer av markarbeten, lyft och byggnationer. Exempel på uppdrag är: Anlägga ny uppfart, Gräva för nybyggnad, Anlägga gräsmattor, Avjämna mark, Dränera husgrunden, Bygga pool, Rivningar eller Nybyggnationer. Endast tanken sätter gränserna för projektet. Vi har resurserna både …

Bohemia Kraft AB

Inga omdömen ännu

Våra tjänster: -Betongarbete -Dränering runt huset -Renovering -Bergsprängning

Våra tjänster: -Betongarbete -Dränering runt huset -Renovering -Bergsprängning

Senaste förfrågningarna för Sten/Plattsättning

Sten/Plattsättning i Vallvik/Söderhamn

Peter lämnade en förfrågan våren 2024:

Sten/Plattsättning i Vallvik/Söderhamn

Plattsättning på biluppfart och i dubbel carport inklusive gångstråk till entre.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Sten/Plattsättning

En murare jobbar vanligen med tegel och lättbetong samt plattsättning. Murarens skicklighet behövs i princip i alla husbyggnadsprojekt. Muraren bygger upp husets väggar med lättbetongblock och formar huset med fasadtegel. Somliga murare jobbar även med inredning såsom att tegelsätta spisar eller väggar.

Via det treårig gymnasiekompetens på byggprogrammet med inriktning på husbyggnad, kan man bli murare. I början av utbildningen mixas teori med praktik, där praktiken läses in först för att sedan praktiseras utåt. Det är viktigt att vara godkänd i alla kärnämnen för att kunna bli murare. Under utbildningens gång får den blivande muraren försöka sig på olika områden inom bygg. På detta kan studenten förutom detta ändra yrkesinriktning under utbildningens första år. Efter den gymnasiala utbildningen, blir den framtida muraren lärling på ett företag inom mureri. Lärlingsperioden med lärlingslön pågår i cirka 2½ år. Efter lärlingsperioden måste den blivande muraren göra ett yrkesteoretiskt prov där han eller hon får ett yrkesbevis om denne blir godkänd.

Söderhamn

Söderhamn är en kustkommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Kommunen har ett invånarantal på 20000 stycken, varav nästan hälften av dessa bor i centrala Söderhamn. År 1620 då stadens Gevärsfaktori öppnade upp, instiftades Söderhamn. Folkmängden i centrala Söderhamn har inte förhöjts avsevärt mellan 1960 (11 896) och 2010 (11 761). Befolkningen i staden låg som högst 1975 med 14 673 personer. De flesta människor som hälsar på i Söderhamn, går inte miste om stadens kärnpunkt, utsiktstornet Oscarsborg. Det enklaste färdsättet mot Söderhamn är att köra bil via E4an eller välja det miljövänliga alternativet med tåg X2000.

Söderhamns musikaliska vikt talar ofta för de välkända sångare och band vilka kommer från staden. På 60-talet spelade Hempo Hildén i gruppen Why. Monica Törnell är för övrigt en internationellt känd sångerska från kuststaden.

Näringslivet ser väl ut i Söderhamn, framförallt då arbetsmarknaden har blivit bättre. Bland ungdomar har arbetslösheten sänkts 21,4 % det senaste året. Progressiviteten är en av landets bästa med en fjortonde placering. Företaget Söderhamn Eriksson, har 50 år på nacken som fabrikör av sågverksutrustning som säljs över hela världen.