Stensättare och plattsättare i Piteå – vi har proffsen

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt stensättare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till Sten/Plattsättning

Markarbete i Piteå

Markarbete i Piteå

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Trädgårdsarbete i Piteå

Trädgårdsarbete i Piteå

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Piteå

Asfaltering i Piteå

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Murare i Piteå

Murare i Piteå ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver hjälp av en duktig murare? Här får du snabbt prisförslag och offerter från kontrollerade murare nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Sten/Plattsättning

En murare arbetar vanligen med tegel och lättbetong samt plattsättning. Murarens kännedom behövs i princip i alla husbyggnadsprojekt. Muraren sätter upp husets väggar med lättbetongblock och formger huset med fasadtegel. Somliga murare jobbar också med inredning såsom att tegelsätta spisar eller väggar.

För att bli murare, läser man ett treårigt byggprogram med inriktning på husbyggnad. Som inledning i utbildningen är det främst kärnämnena man riktar in sig på för att sedan gå in på det praktiska. Man genomgår under utbildningen olika arbetsområden inom byggbranschen. Därtill kan man under det första året på byggprogrammet möjligheten att växla yrkesinriktning. Efter lärlingsutbildningen som ligger på cirka 2½ år, får den blivande muraren genomföra ett yrkesteoretiskt prov. Blir denne godkänd, blir han eller hon också kvalificerad murare med yrkesbevis.

Piteå

Piteå är centralort i Piteå kommun och ingår i Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största stad med dess befolkningsantal om 35000. Piteå är känt för dess dialekt (pitemål) och för "nationalrätten" pitepalt. Det sägs att den enda Paltzerian i hela världen finns i Öjebyn som ligger strax utanför Piteå. Där serverar man alla möjliga varianter av palt. Piteå har ett enormt rikt musikliv med många lokala band och kända musiker som bland annat Nicolai Dunger. Det än idag Roxy storband finns i Piteå, de bildades 1944. En stor sommarfestival i staden är Piteå Dansar och Ler (PDOL). På sommaren sprudlar turismen i Piteå, där staden svarar för ungefär hälften av sommarturismen i Norrbotten. Pite havsbad är ett populärt turistmål, där man kan campa, vandra längs en lång sandstrand och känna saltdoften från havet. Kända personer med anknytning till Piteå är författaren Liza Marklund, EM-mästaren i simning, Linda Olofsson och ishockeyspelarna Mattias Öhlund, Mikael Renberg och Stefan Persson.