Stensättare och plattsättare i Östersund – vi har proffsen

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt stensättare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till Sten/Plattsättning

Markarbete i Östersund

Markarbete i Östersund

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Trädgårdsarbete i Östersund

Trädgårdsarbete i Östersund

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Östersund

Asfaltering i Östersund

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Murare i Östersund

Murare i Östersund ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver hjälp av en duktig murare? Här får du snabbt prisförslag och offerter från kontrollerade murare nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

JÄMTLANDS MARK & VILLA

Inga omdömen ännu

Hejsan. Vi på Jämtlands Mark & Villa är ett lokalt företag som hjälper dig med dina önskade projekt från mark till villatjänster. Kontakta oss för …

Hejsan. Vi på Jämtlands Mark & Villa är ett lokalt företag som hjälper dig med dina önskade projekt från mark till villatjänster. Kontakta oss för en kostnadsfri offert Mvh

Senaste förfrågningarna för Sten/Plattsättning

Markstenssättning i Östersund

Batol lämnade en förfrågan våren 2024:

Markstenssättning i Östersund

Hej!

Jag vill ha en offert på markstenssättning för framsida av ett hus. Framsidan är 5,5 meter bredd och 20 meter lång.

Tanken är att ha mark sten som är i två storlekar samt inramning med mörkare och smalare stenar. Jag vill också ha större och mörkare stenar i mitten som leder till entré dörren.

Jag befogar en bild på ett ungefär hur jag har tänkt mig.

Batol fick ett svar på sin förfrågan

Stensättning av 25 kvm i Östersund

Rikard lämnade en förfrågan våren 2021:

Stensättning av 25 kvm i Östersund

Jag har en liten slänt på cirka 25 kvadrat (25m x 1m). Har tänkt att lägga rund natursten i den slänten, tänker mig ljusa "runda" stenar med kanske 20 cm i diameter. Kan skicka bild som visar exempel på ungefär vad jag tänkt mig. Slänten ska inte behöva något större markarbete, jag har två lager markduk som kan användas.

Rikard fick 3 svar på sin förfrågan

Stensättning av ca 25 kvm i Östersund

Rikard lämnade en förfrågan våren 2021:

Stensättning av ca 25 kvm i Östersund

En slänt på cirka 25 kvadrat (25m x 1m). Jobbet innebär att lägga rund natursten/kullersten i den slänten, tänker mig ljusa "runda" stenar med ca 25 cm i diameter. Bifogar bild som visar exempel på ungefär vad jag tänkt mig. Slänten ska inte behöva något större markarbete, jag har två lager markduk som kan användas.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Sten/Plattsättning

En murares hantverksskicklighet är nödvändig i nästan all husbyggnadsverksamhet. Muraren arbetar främst med tegel och lättbetong. Murarens arbetsuppgifter är plattsättning och att bygga upp husets väggar med lättbetongblock samt klä huset med fasadtegel. Putsning med olika tekniker är också vanligt förekommande för en murare. Flera murare besitter dessutom kunskap att utföra mindre inredningsjobb som exempelvis spisar eller väggar av tegel.

Via det treårig gymnasiekompetens på byggprogrammet med inriktning på husbyggnad, kan man bli murare. I början av utbildningen blandar man teori med praktik, där praktiken läses in först för att sedan praktiseras utåt. Det är ytterst betydelsefullt att vara godkänd i alla kärnämnen för att kunna bli murare. Under själva gymnasietiden får den blivande muraren testa på olika områden inom bygg. Därtill kan studenten dessutom byta yrkesinriktning under det första året på byggprogrammet. Efter studierna, blir den framtida muraren lärling på ett företag inom branschen. Lärlingsperioden med lärlingslön pågår i ungefär 2½ år. Efter lärlingsperioden får personen genomföra ett yrkesteoretiskt prov där han eller hon mottager ett yrkesbevis om denne får godkänt på provet.

Östersund

I Jämtland ligger sjöstaden Östersund. Östersund räknas som den 24:e största tätorten i Sverige med sina 57000 invånare. Staden grundades på 1700-talet och blev uppkallat från det sund som skiljer fastlandet från en av stadens öar, det så kallade "Östra Sundet".

Östersund kallas i allmän mun för Vinterstaden på grund av stadens stora satsningar på vintersport i orten. Här har det arrangerats VM i skidskytte, orientering och skridskor såväl som SM i längdskidor och skotercross. I Östersund finns till och med ett nationellt vintersportcentrum beläget i staden, det är ett populärt ställe bland stadens invånare och besökare. I Östersund finns mycket att se och uppleva bland annat ett flertal museum, golfbanor, kulturliv och naturupplevelser. Staden omges av höga fjälltoppar, vandringsleder och sjöar. Klappa en älg i "Moose garden", älgfarmen med tama älgar.