Stensättare och plattsättare i Karlshamn – vi har proffsen

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Jag är jättenöjd med deras arbete. Snabbt och smidigt att anlita dem. Rekommenderas varmt.

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt stensättare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra stensättare

Jägenmarks Entreprenad

Stensättning av ca 100 kvm i Karlshamn

Bra kundservice, håller utlovade tider och gör ett väldigt bra arbete med hög kvalitet. Har ett sinne för det estetiska och gör det där lilla extra.
– Thomas Berfenfeldt
november 2020

Populära tjänster relaterade till Sten/Plattsättning

Markarbete i Karlshamn

Markarbete i Karlshamn

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Trädgårdsarbete i Karlshamn

Trädgårdsarbete i Karlshamn

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Karlshamn

Asfaltering i Karlshamn

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Murare i Karlshamn

Murare i Karlshamn ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver hjälp av en duktig murare? Här får du snabbt prisförslag och offerter från kontrollerade murare nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Gasiorowski Bygg Z.Gasiorowski

(5 omdömen)

Hej! Vi är Svenskt familjeföretag. Vi är Polacker som bor i Sverige. Våra tjänster: -Stensättning -Målning -Tapetsering -Snickeriarbeten -Lägga golv …

Hej! Vi är Svenskt familjeföretag. Vi är Polacker som bor i Sverige. Våra tjänster: -Stensättning -Målning -Tapetsering -Snickeriarbeten -Lägga golv -Murning -Tak -Kakling -Trädgårdsarbete ...och mer. HEMSIDA och BILDERNA på: gasiorowskibygg.com RUT/ROT avdrag Godkänd för F-skatt ring,sms(0739190669) eller mejla . Vi …

Scandish Bygg och Bo AB

(2 omdömen)

Vår yrkesskicklighet omfattar alla aspekter av byggande, inklusive noggrann avslutning för ett felfritt resultat. Letar du efter en expert för ditt …

Vår yrkesskicklighet omfattar alla aspekter av byggande, inklusive noggrann avslutning för ett felfritt resultat. Letar du efter en expert för ditt hem, kontor eller butik? Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och avslutningstjänster, både för interiör och exteriör. Oavsett om det handlar om golv, väggar, fasader, …

RV Bygg och Anläggning

(1 omdöme)

Hej och varmt välkomna till RV bygg och anläggning Har du några önskemål? Funderingar kring renoveringar? Tveka då inte att höra av dig till oss så …

Hej och varmt välkomna till RV bygg och anläggning Har du några önskemål? Funderingar kring renoveringar? Tveka då inte att höra av dig till oss så hjälper vi gärna med renovering samt planering Vi Utför all slags fasadtvätt av tak & fasad. * Taktvätt - Fasadtvätt - Mark & Stentvätt. * Grönfri Behandlingar - …

Ekoby Studio

(34 omdömen)

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och …

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och logistik i människors vardag. Därför driver jag ett eget företag med multitjänsten och strävar efter att dagligen tillhandahålla anpassade lösningar för mina kunder.

G Folkessons Maskin & Transport AB

(14 omdömen)

Välkommen till G. Folkessons Maskin & Transport. Specialister på entreprenad & anläggningsarbeten. Vi täcker det mesta! - Entreprenad - Vatten & …

Välkommen till G. Folkessons Maskin & Transport. Specialister på entreprenad & anläggningsarbeten. Vi täcker det mesta! - Entreprenad - Vatten & Avlopp - Rörfilmning - Enskilt avlopp - Dräneringsarbeten - Markarbeten - Trädgårdsanläggning - Trädgårdsskötsel - Trädfällning - Stubbfräsning - Transporter - Stenspräckning …

Senaste förfrågningarna för Sten/Plattsättning

Stenläggnin i Karlshamn

Annie lämnade en förfrågan våren 2024:

Stenläggnin i Karlshamn

Önskar få hjälp med att lägga gatsten i en cirkel på tomten. Cirkeln ska vara mellan 2-3 kvm

Annie fick 2 svar på sin förfrågan

Stensättning av ca 100 kvm i Karlshamn

Thomas lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Stensättning av ca 100 kvm i Karlshamn

Stensättning framför entré och groventre samt en uteplats. Sammanhängande.

Thomas fick hjälp

Thomas valde Jägenmarks Entreprenad för jobbet. Jägenmarks Entreprenad har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Jägenmarks Entreprenad fick omdömet

Bra kundservice, håller utlovade tider och gör ett väldigt bra arbete med hög kvalitet. Har ett sinne för det estetiska och gör det där lilla extra.
Plattsättning 9.3 kvm

Louise lämnade en förfrågan hösten 2022:

Plattsättning 9.3 kvm

Vi ska bygga nytt 1.5 planshus med förhöjt väggliv från Hjältevadshus.
Badrummet på övervåningen är 9.3 kvm stort I golvyta och där vi har troligtvis tänkt kakla upp till nock (ca 3.50-3.60 högt) som den ena väggen då blir och den andra väggen blir snedtak.
Tanken är att vi har ca 60x60 klinker och ca 20x40 kakel på väggarna (eventuellt har vi tänkt att klinker även går upp på duschväggen tex men inget bestämt). Det blir en dusch vid ingången (se planlösning) med en enkel nisch och ett badkar vid snedtaket. Önskemål om att utföra arbetet i januari/februari 2023.

Louise fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Sten/Plattsättning

En murare jobbar allt som oftast med tegel och lättbetong samt plattsättning. Murarens skicklighet är nästan alla typer av husbyggen i behov av. Muraren sätter upp husets väggar med lättbetongblock och formar huset med fasadtegel. Vissa murare arbetar även med inredning såsom att tegelsätta spisar eller väggar.

Man läser byggprogrammet i tre år med inriktning husbyggnad för att kunna bli murare. I början av utbildningen är det främst vanliga skolämnen man riktar in sig på för att sedan gå in på det praktiska. Man får under utbildningens gång prova på olika arbetsområden inom byggbranschen. Därtill kan man under det första året på byggprogrammet chans att växla yrkesinriktning. När lärlingstiden som är ungefär 2½ år, får den blivande muraren genomföra ett yrkesteoretiskt prov. Blir denne godkänd, blir han eller hon också kvalificerad murare med yrkesbevis.

Karlshamn

I Blekinge finns Karlshamns kommun, näst störst i Blekinge. Karlshamn är en tätort och även kommunens centralort. Folkmängden ligger på 28000 människor. I väst gränsar Karlshamn till de två kommunerna Olofström och Sölvesborg, i öst finns Ronneby kommun och i norr gränsar det till Tingsryds kommun. Något som gör staden känd är dess mejeriprodukter, även om produktionen nu har upphört. Karlshamn bär också namnet på en punsch, Carlshamns Flaggpunsch, som säkert känns bekant.

Innan Karlshamn fick sitt nuvarande namn hette det Bodekull och var en fiskehamn i danskarnas ägo. Karlshamn är döpt efter Kung Karl X Gustav. Under 1800-talet kom ett uppsving för staden genom att handel och båttrafiken ökade och många tyskar flyttade in. Än i dag fungerar Tyskland som en samarbetspartner, en så kallad vänort. Utöver Tyskland finns det tre till vänorter och dessa ligger i Danmark, Polen och Finland. En av de större skärgårdarna i Blekinge ligger i Karlshamn, Hällaryds skärgård. I och med att många har sommarstuga i skärgården ökar befolkningen märkbart under de årets varma månader. Även ett antal festivaler lockar människor till Karlshamn. Ett urval är Östersjöfestivalen, Carlshamn country festival.