Inglasning av altan i Helsingborg

Den här förfrågan lämnades sommaren 2020 i kategorin Balkonginglasning i Helsingborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vill glasa in min altan på markplan. Bygglov är beviljat.
Måtten är ca:
B 2640
L 5350
H 2635
Det gäller 2 sidor. Enligt brf föreningen så får man inte göra några infästningar/åverkan på fasaden. Det skall vara glaspartier ända upp till taket. Kulören på profilerna skall vara grå färgkod NCSS 7500-N.
Infästning skall gå från stolpe till stolpe till vägg (se bild)
Vill ha offert på vad det skulle kosta att få det hela fixat
Inglasning av altan i Helsingborg
Balkong

Glas 24 AB fick jobbet!

Konsumenten valde Glas 24 AB för jobbet. Glas 24 AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Andra som fått hjälp med balkong

Inglasning av altan i Helsingborg
Inglasning av min lägenhetsbalkong i Göteborg, Inom 3 månader
Inglasning av min lägenhetsbalkong. Inglasning ska följa följande anvisningar enligt förenings anvisning: Balkong ska enligt bygglov avskiljas från intilliggande balkong i lägst brandklass E30.…
Inglasning av altan i Helsingborg
Montering av balkongräcke i Stockholm
Ngn har lossat halva delen av balkongräcket, ej isatt korrekt efter det. Behöver hjälp med montering av balkongräcke, lgh på bv, Fagersjö.

Blogginlägg om balkong

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.