Badrumsrenovering Göteborg

Ska du renovera badrummet i Göteborg? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare i Göteborg som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Göteborg vill du renovera badrummet?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Utmärkta att samarbeta med och kommunikation i toppklass. Duktiga hantverkare som har lämnat ett toppjobb efter sig. Lämnar gärna mina bästa rekommendationer.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har mängder av duktiga leverantörer i Göteborg som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på ett och samma ställe.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag i Göteborg som får jobbet gjort.

Hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Omdömen från användare i Göteborg

Renovering av badrum på 8 kvm i Ale, 3/5

Fantastiska killar, otroligt kunniga, snabba och trervliga. Pålitliga och riktiga problemlösare. De här killarna jobbar otroligt hårt och noggrant. De har mina varmaste rekomendationer.
– Per Hedendahl
maj 2021

Montering av en duschvägg i Göteborg

Snabb kontakt och efter ett par dagar genomfördes jobbet. Nöjd med genomförandet.
– Ramin
februari 2023

Renovering av badrum på Orust

Kan varmt rekommendera den här firman. Väldigt professionella, punktliga och duktiga. Jag är otroligt nöjd med badrummet de renoverade för mig.
– Eva
oktober 2020

De som renoverat badrummet i Göteborg tittar också på

Elektriker i Göteborg
Elektriker i Göteborg ROT

Anlita alltid en **elektriker** när du behöver hjälp med elarbeten och elinstallationer. En utbildad och certifierad elektriker har kompetens att utföra elarbeten på ett **tryggt och säkert** sätt.

Kakel/Klinkers i Göteborg
Kakel/Klinkers i Göteborg ROT

Är det dags att renovera köket eller badrummet? Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med erfarna och kompetenta plattsättare som hjälper dig att sätta kakel eller lägga klinker. Lämna en kostnadsfri förfrågan redan idag!

Köksrenovering i Göteborg
Köksrenovering i Göteborg ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Rörmokare i Göteborg
Rörmokare i Göteborg ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Företag som erbjuder badrumsrenovering i Göteborg

DR Bygg & Måleri

(7 omdömen)

Välkommen till DR Bygg & Måleri Hantverkare med Kunskap & Kvalité ! Vi utför allt inom Bygg - In & Utvändigt Måleri- Ut & Invändigt Rivning & …

Välkommen till DR Bygg & Måleri Hantverkare med Kunskap & Kvalité ! Vi utför allt inom Bygg - In & Utvändigt Måleri- Ut & Invändigt Rivning & Bortforsling Boka en Kostnadsfri Besiktning & Offert!

Nybergs Bygg & Fastighetsservice

(7 omdömen)

Nybergs Bygg & Fastighetsservice är ett mångsidigt företag som utför nybyggnation, ombyggnation och renovering i Västsverige. Företaget är …

Nybergs Bygg & Fastighetsservice är ett mångsidigt företag som utför nybyggnation, ombyggnation och renovering i Västsverige. Företaget är våtrumsbehörigt hos BKR och utför bland annat totalentreprenader av badrum. Om du väljer att anlita Nybergs Bygg & Fastighetsservice kommer dina önskemål och krav bli …

Okada byggkonsult AB

(5 omdömen)

Företaget ägs av Christian Okada som är snickare och certifierad kontrollansvarig, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Det är viktigt att …

Företaget ägs av Christian Okada som är snickare och certifierad kontrollansvarig, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Det är viktigt att välja en hantverkare som både är erfaren, prisvärd och någon du kan lita på. Vi kan hjälpa dig med allt inom renovering - med dom rätta verktygen och kompetensen för att …

Golvpojkarna Aktiebolag

(2 omdömen)

Om oss Golvpojkarna AB grundades år 1988. Under de första tio åren bestod Golvpojkarna av fyra härliga kollegor som tidigare jobbat på Asmundssons …

Om oss Golvpojkarna AB grundades år 1988. Under de första tio åren bestod Golvpojkarna av fyra härliga kollegor som tidigare jobbat på Asmundssons golv. Michael Liljeros, Peter Grönskog och Pelle Nilsson är tre av grundarna, de är fortfarande aktiva. År 2022 har den nya generationen tagit över en del av företaget. Som …

Zäta Entreprenad AB

(2 omdömen)

Zäta Entreprenad AB är ett företag som tar det mesta av byggjobb, golvläggning, tapetsering och målning. Vi strävar alltid efter att få kunden 100% …

Zäta Entreprenad AB är ett företag som tar det mesta av byggjobb, golvläggning, tapetsering och målning. Vi strävar alltid efter att få kunden 100% nöjd. Har jobbat i Norge i många år som snickare. Har även el utbildning och El-auktorisation. Svarar på alla förfrågningar.

PW Schakt och Dränering AB

(2 omdömen)

Vi är dräneringsspecialister, men vi erbjuder även ett brett utbud av markarbeten: • utgrävningar för fundament för byggnader och staket • schakt för …

Vi är dräneringsspecialister, men vi erbjuder även ett brett utbud av markarbeten: • utgrävningar för fundament för byggnader och staket • schakt för el-, sanitets- och gasinstallationer • bassänger, dammar • utjämning och markutveckling • rotborttagning • septiktankar, reningsverk för hemmet och andra tankar • …

MJ Maestro Byggservice

(1 omdöme)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice "

BO Våtrumsspecialisten AB

(1 omdöme)

Vi är din kompletta samarbetspartner! Det finns tre nyckelord som mer än något annat kännetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, …

Vi är din kompletta samarbetspartner! Det finns tre nyckelord som mer än något annat kännetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, förtroende och effektivitet. För oss inom BO Våtrumsspecialisten är det där något som sitter i ryggmärgen sedan generationer tillbaka. Vi vet att det bara är kundens framgång som …

Exempel på lyckade badrumsrenoveringar

Total renovering av badrum i Göteborg

Förfrågan lämnades vintern 2020:

Total renovering av badrum i Göteborg

Total renovering av badrum. Rivning av befintlig yta 3.85 kvm, finns lite extra yta bakom som går att realisera till tot ca 4.5 kvm mellan badrum och kök. I denna vägg går även ventilationskanalen till köksfläkten, när badrumsväggen är nedriven önskar jag hjälp med att förlänga röret i väggen en bit till höger för att slippa en utanpåliggande mjuk ventrör som idag går från köksfläkten till ventkanalen. Vi kikar på detta på plats men det är ett mycket enkelt ingrepp.

Lägenheten ligger på våning 1 med uteplatsingång från innergården. Endast ett trappsteg in till lägenheten från gatan så det är smidigt vid inbärning av material.

När det kommer till rör så önskas inbyggda pex rör med kopplingslåda, vägghängd toa (om möjligt, vi kikar tillsammans).

Gällande elen önskas:
- Infällda spots alt. dold (infälld) led ljusslinga.
- Golvvärme
- Eluttag (finns i under och överskåp)
- Golvvärme
- Handukstork
- Uttag till torktumlare & tvättmaskin

Kakel kan vi kika på tillsammans, önskar helst laserskuret med minimala fogar.

Konsumenten fick hjälp

9 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde Göteborgs Entreprenad Service AB för jobbet. Göteborgs Entreprenad Service AB har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Göteborgs Entreprenad Service AB fick omdömet

Mycket bra firma att jobba med, de slutförde jobbet på utsatt tid, för överenskommet pris med utlovad kvalitet. Inget att klaga på alls! Kommer absolut jobba med dem även i framtiden!
Installation kommod

Erik lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Installation kommod

Jag behöver hjälp med att installera en ny kommod med tillhörande handfat i badrummet. Kommoden är av modellen Svedbergs Forma 80x35. I samband med installationen behöver befintlig kommod tas ned och befintlig blandare installeras på den nya kommoden.

Erik fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Erik valde Järnbrott Badrum AB för jobbet. Järnbrott Badrum AB har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Järnbrott Badrum AB fick omdömet

Snabbt, smidigt och prisvärt
Renovering av badrum på 4,6 kvm i Göteborg, Inom 3 månader

Björn lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Renovering av badrum på 4,6 kvm i Göteborg, Inom 3 månader

Badrummet är i nuläget täckt av epoxy (har jag hört).
Den vill ha bort och sen vill ha klinkers golv och kakel.
273 * 169 d.v.s cirka 4,6m2.
Där vill ha plats för toastol, handfat, badkar, handdukstork (och helst även tvättmaskin). Vill att allt är klart till 1/10 om det är möjligt.

Björn fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Björn valde FELFRI 100% GBG BYGG AB för jobbet. FELFRI 100% GBG BYGG AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

FELFRI 100% GBG BYGG AB fick omdömet

Jag uppskattade bemötande, kvalitet, pris.
Trevliga och duktiga

Vanliga frågor om badrumsrenovering

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2022-12-14
Har du också tröttnat på fullbokade tvättstugor och att din tid kretsar kring just tvättid, istället för tvärtom? För många av oss som bor i lägenhet är detta en evig kamp. Men, i de flesta fall finns det faktiskt en lösning på problemet. Här går vi igenom allt du behöver veta för att installera en tvättmaskin hemma!
2021-12-06
Rotavdrag är en skattereduktion som du kan få när du anlitar en hantverkare för ett arbete i hemmet. Om du känner dig osäker på om du har rätt till avdraget eller vilka tjänster som ingår har du kommit helt rätt. Här har vi samlat vanliga frågor och svar om rot!
2021-11-01
Vid en badrumsrenovering är det viktigt att arbetet utförs av en behörig byggfirma. Byggfirman ska ha rätt utbildning och helst följa branschreglerna som är utfärdade av BKR eller GVK. Här kan du läsa mer om organisationerna och varför de är så viktiga.

Badrumsrenovering

När du renoverar ditt badrum är det väldigt viktigt att tänka på att det ska tåla vatten och fukt och därför ska bara inredning och material som är lämpliga att användas specifikt för våtrum användas. Att renovera ett badrum är inte gjort i en handvändning och det är många beslut som måste fattas, därför gör du bäst i att ta hjälp av ett proffs. Med hjälp av Servicefinder kan du hitta flera leverantörer som utför badrumsrenovering i Göteborg

En badrumsrenovering består av vissa bärande punkter. Innan ett badrumsgolv läggs måste du se till att det får rätt grund med fuktspärr och tätskikt. Innan golvet plattläggs måste du se till att grunden är gjord av betong. Det är inte svårt att förstå att fuktskador i ett badrum oftast sitter i golvet. Om du får problem med fukt i ditt badrum har de sannolikt uppkommit i våtzon 1, dvs på golvet eller runt dusch- eller badområdet.

Något av det mest krångliga vid en badrumsrenovering är att montera golvbrunnen och att få den nivåanpassad. Istallationen av golvbrunnen är ett svårt steg. Ventilationen i ett badrum är a och o på grund av all vattenånga. Därför bör en fläkt vara monterad på det ställe där mest fukt lägger sig.

Sök gärna på "badrumsrenovering i Göteborg" för hjälp när du ska installera duschkabin, tvättställ eller handukstork i badrummet, då hål efter att du borrat kan ställa till det så pass att fuktspärren inaktiveras. Fuktskador är svåra att undersöka och kostnaderna för återställande av dessa blir ofta höga.

Göteborg

Göteborg ligger på Sveriges västkust och är landets näst största stad med sina 579000 invånare. Staden är Nordens femte största och anlades av kungen på 1600-talet.

En stor del av Sveriges import och export sker via stadens hamn som är Nordens största. Stadens centrum är uppbyggt av både gamla och nya hus och både sevärdheter och övriga aktiviteter ligger inom gångavstånd. Avenyn är stadens paradgata där du kan strosa fram och tillbaka och känna stadens puls, eller varför inte njuta av shopping, dans eller teater. På Götaplatsen som ligger längst upp på Avenyn, reser sig den berömda Poseidonstatyn som började tillverkas vid stadens 300 årsjubileum 1923. Den är gjord av kostnären Carl Milles och består av en sju meter hög avbild av den grekiska havsguden.

Liseberg som är Nordens största nöjespark ligger vackert omgivet och är fullt av roliga åkattraktioner, är ett måste för en besökare.