Snaa Städ

Vi kan alla typer av städ! Anlita oss redan i dag!

Om Snaa Städ

STÄDNING UTAN BINDNINGSTIDER

Hos oss väljer du själv när och hur du vill ha din städning utförd. Vi kräver inga bindningstider från dig som kund vilket innebär att vi höjer vår kvalitet ännu mer varje gång vi får ett uppdrag. Detta gör att kunder oftast återkommer och bidrar till hög kundnöjdhet. Däremot har vi full möjlighet att erbjuda dig regelbunden städning oavsett om du vill ha hemstäd, kontorsstäd eller skolstädning. Vi kommer en gång eller flera – det är du som avgör redan vid första mötet eller en tid in i vårt samarbete.

De städtjänster vi kan erbjuda är många. Hos oss kan du boka hemstäd och flyttstäd samt fönsterputs om du är privatperson och vill utnyttja RUT-avdraget, eller byggstäd, trappstäd, kontorsstäd och skolstädning om du är ett företag eller en organisation. Vi lägger alltid vår själ och hjärta i samtliga uppdrag vi får, för att efterlämna rena och väldoftande lokaler som alla trivs i.

SATSA PÅ RUT-AVDRAGET
Städtjänster ingår i RUT-avdraget för dig som är privatperson och vill ha ner arbetskostnaden på tjänsten. Summan är 50 000 kronor per år och 50 % av priset som städaren tar för att rengöra ditt hem eller dina lokaler. Avdraget sker omedelbart på fakturan och ingenting du behöver tänka på.
15

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Snaa Städ. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 970705-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2018-04-27
Momsregistrerat
2018-05
Registrerat för F-skatt
2018-04
Antal anställda
Omsättning < 1 tkr
SNI
81210
Lokalvård

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.