Cleanline logo

Cleanline

Bra städ för alla

Presentation

Om Cleanline:

Hos Cleanline har vi fokus på våra kunder, vi önskar alltid att erbjuda service av hög kvalitet, så våra kunder blir 100 % nöjda. Vårt värde är bygget på att ha kunden i fokus och lyssna på deras önskar samt behov.

Bästa kvalitet och service

Vi går upp i att leverera bra kvalitet och den bästa service till våra kunder. Det ska känns bra i magen, när vi som personal lämnar vår arbetsplats. Vi ger den service vi själv hade önskat att få. Vår arbetsmoral

För oss är städning inte bara städning. Det är ett hantvärk och vi jobbar med vårt samvete, för vi gillar vårt arbete. Våra kunder är allt för oss, och vi har dedikerat vårt arbete för kundernas behov. Vi vill göra det klart och tydligt överför kunden, vad det är som blir gjort medan vi är på besök för att utföra vårt jobb. Vi strävar efter att vara punktlig och går upp i kommunikation.Allt arbeta ska vara schemalagt så det passar kunden och kunden blir informerad om vem som kommer för att utföra jobbet. Varför välja oss?Vi går mycket upp i första hands intrycket och att kunden ska känna sig trygg i samarbetet med oss. Vårt mål är att leverera det som kunden inte själv har tid till att göra, det ska känns så hemligt, klinisk och perfekt som möjligt, precis som kunden själv hade gjort det.  Vi kan alltid bli bättre, och därför uppskattar vi verkligen, när kunder återkommer med ris och ros till oss. Vi är här för vår kunders skyld!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Cleanline. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  930809-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.9
av 10

omdömen

 • Kanonbra jobb! Fick hjälp med det jag bad om men även mer! Allt fungerade precis som jag önskat från kommunikation till punktlighet och även kvalité på arbete. För det priset jag fick betala måste jag även tillägga att det var mycket prisvärt i jämförelse med andra offerter jag fått för samma arbete. Stort tack!
  Max
  Svar
  Hej Max! Tack för ditt glädjande omdöme! Lycka till med det nya nu! God fortsättning! Med vänlig hälsning Cleanline/Mazlum
 • Mycket nöjd med städningen, det blev jättebra. Tyvärr gick ett fönster, som redan var lite trasigt, ännu mera sönder då någon försökte öppna det. Jag hade meddelat att fönstren därnere var gamla och helst inte skulle öppnas men kanske den informationen inte var helt tydlig. Men städningen har jag absolut inget att klaga på, de var mycket noggranna och tog lång tid på sig att göra det ordentligt.
  Eva
 • Duktiga och priset.
  Anette Hansson Collinder
 • Marie Kruger Jönsson
 • Cleanline påvisar att de hellre vill ha en nöjd kund en höga priser. Oerhört noga, professionella och trevliga! Vi kommer definitivt hyra Cleanline för framtida storstädningar. Jag kan varmt rekommendera dem.
  Sofia Brazier
  Svar
  Tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med städtjänsten ni beställde, kul! Ni är alltid välkommen Vänliga hälsningar Cleanline

Tidigare jobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

Referensjobb

All smuts kan tas bort!

Referensjobb

All smuts kan tas bort!

Referensjobb

Kontor städning i Malmö flygplats

Referensjobb

En special önskamål för rengöring av badrum

Referensjobb

En special önskamål för rengöring av badrum

Referensjobb

En special önskamål för rengöring av badrum