Cleanline

Bra städ för alla

Om Cleanline

Om Cleanline:

Hos Cleanline har vi fokus på våra kunder, vi önskar alltid att erbjuda service av hög kvalitet, så våra kunder blir 100 % nöjda. Vårt värde är bygget på att ha kunden i fokus och lyssna på deras önskar samt behov.

Bästa kvalitet och service

Vi går upp i att leverera bra kvalitet och den bästa service till våra kunder. Det ska känns bra i magen, när vi som personal lämnar vår arbetsplats. Vi ger den service vi själv hade önskat att få. Vår arbetsmoral

För oss är städning inte bara städning. Det är ett hantvärk och vi jobbar med vårt samvete, för vi gillar vårt arbete. Våra kunder är allt för oss, och vi har dedikerat vårt arbete för kundernas behov. Vi vill göra det klart och tydligt överför kunden, vad det är som blir gjort medan vi är på besök för att utföra vårt jobb. Vi strävar efter att vara punktlig och går upp i kommunikation.Allt arbeta ska vara schemalagt så det passar kunden och kunden blir informerad om vem som kommer för att utföra jobbet. Varför välja oss?Vi går mycket upp i första hands intrycket och att kunden ska känna sig trygg i samarbetet med oss. Vårt mål är att leverera det som kunden inte själv har tid till att göra, det ska känns så hemligt, klinisk och perfekt som möjligt, precis som kunden själv hade gjort det.  Vi kan alltid bli bättre, och därför uppskattar vi verkligen, när kunder återkommer med ris och ros till oss. Vi är här för vår kunders skyld!
26

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Cleanline. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 930809-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2022-01-26
Momsregistrerat
2022-01
Registrerat för F-skatt
2022-01
Antal anställda 1–4
Omsättning 400–499 tkr
SNI
81210
Lokalvård

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.