Marias rena städgrupp logo

Marias rena städgrupp

Göteborg

Presentation

Hej vi är helt nya på servicefinder fr.o.m. 8/3-2022. Men jag kommer länka hemsidan med omdömen och instagram på tidigare jobb.  Vi är 2022 rekommenderade företag

Marias Rena Städgrupp är ett familje företag som utmärks av trygghet, säkerhet, effektivitet. Vi ser till att alltid vara uppdaterade i hur saker och ting ska göras på bästa sätt. 

Vi ser till att hela tiden förbättra sättet vi utför vårt arbete på och hur vi bemöter dig som kund. Som kund till oss så ska du vara nöjd och få ett mervärde när du anlitar oss som din städfirma.

Våra priser är konkurrenskraftiga, utan att vi för den delen tummar på kvaliteten. Vi är dessutom lyhörda för dina önskemål. 

Vi är erfarna inom städ med 20 år i ryggen och klarar av städuppdrag i alla slag. Vare sig det är storstädning, hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning eller företagsstädning samt sanering m.m.

Alla kunder värderas högt av Marias Rena Städgrupp eftersom vår prioritet är nöjda kunder med positiv feedback samt ett leende när ni ser slutresultatet efter utfört arbete. 

Marias Rena Städgrupp är en städfirma som du kan känna dig trygg med och lita på att vi gör det rent och fräscht. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss när du behöver städhjälp i och runt Göteborg.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Marias rena städgrupp. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    860705-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.4
av 12

omdömen

Tidigare jobb

Rekommenderat Företag 2022