Tibro Byggtjänst logo

Tibro Byggtjänst

Tibro

Presentation

Tibrobyggtjäst är ett byggföretag som leder upp till sina kunders förväntningar genom lång erfarenhet i byggnad, som har tillkommit genom många år. 

Vårt arbete utspelas över hela skaraborg. Vi utför allt inom bygg från totalrenovering,ombyggnad,tillbyggnad,badrum, kök,plattsättning,målning,altaner,fasad och mer än det.

 Vi arbetar i samarbete med behöriga elektriker och rörmokare för att ge kompletta tjänster till våra kunder . Kontakta oss för ett gratis besök och en offert.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tibro Byggtjänst. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  830710-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 3

omdömen

 • Jag fick en bra mag känsla när jag träffade de två arbetare ifrån Tibro byggtjänsten. De var väldigt professionella de bad om ritningar på köket och sedan kom de tillbaka och visste exakt vad för steg de skulle ta. En ut av deras arbetare har tidigare arbetat i Dubai inom Ikea möbler så det förklarar mycket varför de var så duktiga. Tog firman runt 4 dagar att bli klara med mitt kök och tvättstuga. Jag skulle kunna rekommendera den här firman till vem som helst för de är otroligt grymma därför får dem en 5/5 ut av mig.
  Ramsen willim
  Svar
  Tack välkommen tillbaka
 • Yrkeskunnighet och lyhört för kundens önskemål. Välarbetat resultat. Min andra önskemål blev uppfyllt samtidigt att få tak över veden. Jag kommer att anlita hans tjänster även i fortsättningen.
  Liisa Laukka
  Svar
  Tack och välkommen åter
 • Förstår kunden och kundens behov! ett professionellt bemötande.
  Hajar Dobanki
  Svar
  Tack och välkommen åter

Tidigare jobb

Köket

Komplett köksrenovering

Komplett byte av toaletten

Allt togs bort från det gamla och korrigerade golvet och sedan sattes

trapprenovering

Först ville kunden bara byta matta, och sedan gavs råden till honom, och detta är resultatet☺️

Avlopp

Från en av våra små tjänster är byte avlopp

Undertak

Laminatgolv

Byt ut golven helt så att det inte blir någon skillnad mellan rummet och köket

Det här är inte så mycket jobb

Köket