Karaj Bygg Allservice

Skärholmen

Om Karaj Bygg Allservice

Karaj Bygg allservice är ett byggföretag i Stockholm som specialiserat på renovering av Betong och Balkongrenoveringar. Vi är proffs inom område kök och badrum. Vi har sedan flera år byggt hundratals kök och badrum runt om i Stockholm. Karaj bygg har samtliga behörigheter som krävs för renovering av badrum (för el- & VVS-installationer, tätskikt och målning) och utför i huvudsak funktionsentreprenader åt företag, privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

PROFFS PÅ BADRUMSRENOVERING I STOCKHOLM

Karaj Bygg är ett litet företag med stora ambitioner. Givet vår ringa storlek är varje kund viktig, och vi värnar våra kundrelationer. Karaj tar ansvar för att det arbete vi utför håller hög kvalité, att arbetet genomförs enligt de senaste normerna och att hantverkarna som gör jobbet har avtalsenlig lön, är rätt försäkrade och rätt utrustade för uppdraget. Jämte detta verkar vi för att minimera belastningen på miljön.

Idag har vi kontor på Nybohovsbacken 34E, Stockhom, där vår kundansvarigt tillsammans med projektledare och serviceman arbetar. Våra hantverkare utgår från lagret i Hallonberg och ambulerar mellan våra kunder som finns i Stockholm med omnejd.
23

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Karaj Bygg Allservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 800617-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2017-02-01
Momsregistrerat
2017-09
Registrerat för F-skatt
2017-02
Antal anställda
Omsättning 1000–2499 tkr
SNI
81210
Lokalvård
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
49420
Flyttjänster

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.