Vilches Entreprenad AB

Uppsala

Om Vilches Entreprenad AB

Välkommen till Vilches Entreprenad AB, en av Sveriges ledande byggföretag med en passion för att leverera och utföra arbete av högsta kvalitet och med en förstklassig kundservice.Vi är specialiserade på att skapa inspirerande och effektiva kontorslandskap och skolmiljöer som ökar produktiviteten och skapar en positiv arbetsmiljö. Men vår expertis sträcker sig även till ombyggnationer, byggnationer av kök, restauranger, altaner, förråd och andra inredningsdetaljer. Vi arbetar nära med våra kunder för att säkerställa att vi förstår deras visioner och mål och skapar en unik och anpassad lösning för varje projekt.Vårt team av erfarna byggare har en djup förståelse för branschen och strävar alltid efter att utveckla sina kunskaper och tekniker. Vi har en stark kultur av kvalitet och professionalism, och vi är stolta över att ha byggt upp en solid reputation för vår oöverträffade kundtjänst.Om du söker ett byggföretag du kan lita på att leverera enastående resultat, se ingen annan än Vilches Entreprenad AB. Kontakta oss idag för att börja diskutera ditt nästa byggprojekt!
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Vilches Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559391-5654
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-08-05
Momsregistrerat
2022-10
Registrerat för F-skatt
2022-10
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Företag skall bedriva byggnadsrenovering, ombyggnad och reparation av bostadsbyggnader, butiksbyggnader, förvaltningsbyggnader och andra husbyggnader samt därtill hörande verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda