All städ Malmö AB

Malmö

Om All städ Malmö AB

Välkommen till All Städ i Malmö AB!

Vi erbjuder tjänster av all sorts städningar både för privat, företag och hemservice

Vi kommer att erbjuder även tjänster såsom hemservice och barnpassning till både privatpersoner och företag som vill ge sina anställda möjligheter att få hemservice till ett subventionerat pris.

I tjänsten hemservice ingår städning av hemmet, trädgårds service, barnpassning, strykning, tvättning, äldreservice. Lokalvård I samarbete med bostadsrättföreningar kommer vi via ramavtal att erbjuda våra tjänster så som trappstädning, källare & vind tömning, trädgårdsarbete samt hemservice till de boende till ett förmånligare pris.

Vi kommer att samarbeta med kommersiella fastighetsägare & förvaltnings företag för att erbjuda hyresgästerna lokal städning, intern service till ett bättre pris genom att här skriva ett ramavtal med företagen på motsvarande sätt som med Brf.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller att arbeta ensam eller låta anställda utföra affärs uppgifter vår kvalitetssäkring och kontroll utförs av mig personligt Mehrudin Nezirovic som företagets ägare och min dotter Melisa Nezirovic

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Priset på vårt arbete är mycket gynnsamt, särskilt när det gäller kvaliteten vi erbjuder på. Vi är alltid på god humör att alltid bereda att diskutera priset och komma överens om detta.

Vid frågor, kontakta oss gärna!

Med vänliga hälsningar,
Mehrudin Nezirovic & Melisa Nezirovic på All Städ i Malmö AB
Tel.nummer; +46722783338 eller 0732392397
16

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt All städ Malmö AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559343-5554
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-10-29
Momsregistrerat
2021-12
Registrerat för F-skatt
2021-12
SNI
81210
Lokalvård
Verksamhetsbeskrivning
Tjänster Städ Privat och företag Hemservice Vi kommer att erbjuda våra tjänster såsom hemservice och barnpassning till både privtpersoner och företag som vill ge sina anställda möjligheter att få hemservice till ett subventionerat pris. I tjänsten hemservice ingår städning av hemmet, trädgårdsservice, barnpassning, strykning, tvättning, äldreservice. Lokalvård I samarbete med bostadsrättföreningar kommer vi via ramavtal att erbjuda våra tjänster så som trappstädning, källare & vind tömning, trädgårdsarbete samt hemservice till de boende till ett förmånligare pris. Vi kommer att samarbeta med kommersiella fastighetsägare & förvaltningsföretag för att erbjuda hyresgästerna lokalstädning, internservice till ett bättre pris genom att här skriva ett ramavtal med företagen på motsvarande sätt som med Brf.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda