Elstammen AB

Din Elkontakt

Om Elstammen AB

Smarta Lösningar och trygga anläggningar
Välkommen till ELstammen - en trygg och kompetent partner när det gäller el och teleanläggningar.Vi är specialiserade inom kraft och produktionsanläggningar för lågspänning och kan finnas med från planering till installation och löpande service.
Företaget är nystartat och är fortfarande i uppstartsfasen. Vår ambition är att få bidra med våra kunskaper i era projekt för energieffektivare, smartare och säkrare anläggningar.
Vi tar fram med kunden helhetslösningar efter behov som vi sen konstruerar, installerar och driftsätter.Vi kan erbjuda anläggningsdokumentation, projektering, rådgivande roller och konsult tjänster.
Det här är ELstammenKompetens och flexibilitet att utveckla kundanpassade och kundspecifika lösningar.Marknadsanpassade och konkurrenskraftiga erbjudandenFunktionella, ändamålsenliga, driftsäkra system och anläggningarNystartad men med hög ambition och kunskapGod servicenivå

VärderingarHållbarhetAnsvarstagandeRespekt

Förfrågningsunderlag består av:Följande dokument eller underlag som tolkas enligt denna offert med tillhörande handlingarMuntlig version
ArbetsbeskrivningHärmed erbjuder vi oss att utföra elarbeten av följande System med medföljande bilagor
2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elstammen AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559322-5039
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-06-14
Momsregistrerat
2021-07
Registrerat för F-skatt
2021-06
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva verksamhet i form av elarbeten, el- konsulttjänster och försäljning av el-produkter.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda