TFG Bygg AB logo

TFG Bygg AB

Västerås

Presentation

Vi är ett nystartat företag med säte i Västerås. Medans firman är ny så är vi som jobbar i den erfarna killar och tjejer med lång erfarenhet  i branschen. Och  tillhör några av de få  som kan Stänkputs, Spritputs, Skrapad puts m.m. vi gillar att jobba med natur produkter och material som funnits på marknaden sedan länge och är beprövade under många år. Vi har också personal som är Diplomerade takläggare av Benders. Ni är välkomna att ringa eller maila oss om ni har frågor om jobb , material eller bara oss.   Vi har givetvis F- skattesedel och är försäkrade i Länsförsäkringar Hoppas vi hörs snart. Mvh Nilsson TFG Bygg AB.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TFG Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559316-9211
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4
av 5

omdömen

 • TFG BYGG AB har inte gjort klart sitt åtagande hos oss det är takutsprång på en sida som de inte gjorde klart högt uppe som vi har ringt flera gånger och pratat och han har lovat att de ska komma och göra klart samma vecka vid ett flertal tillfällen ända sen i mitten september och vi har mailat och sms-at men inte fått något svar där ,och bett de återkoppla ,och det skulle slutbesiktigas tillsammmans med oss vilket inte skett ,så de har ljugit oss rakt upp i ansiktet vi är väldigt besvikna på hur vi blivit behandlade som kunder inte proffsigt .
  Jarmokaipainen
  Svar
  Ni fick ett jobb som var utan klander och det som fattas ska vi givetvis göra till er belåtenhet. Plus de extra vi inte tog betalt för. Men absolut ska ni som alla andra vara helt nöjda med vårt arbete när vi är färdiga. Vi pratar på måndag.
 • Ett snabbt, proffsigt och bra utfört arbete. Vi är jätte nöjda med resultat och företaget!
  Lasse Vanninen
  Svar
  Tack så mycket
 • Han var jättebra,ärlig och kunni
  Mohammed Albayati
 • ALLT UTFÖRDES TILL BELÅTENHET!
  lars björck
  Svar
  Tack för förtroendet. Mvh Nilsson
 • Vid besök förklarades att befintlig målning håller ett par år. Fick dessutom tips om vad som bör göras utvändigt för övrigt vilket jag klarar själv. Stort tack till TFG för proffsigt besök.
  Per-Anders
  Svar
  Tack för förtroendet Per-Anders.

Tidigare jobb

Kreditvärdiga.

Kreditvärdig.

Referensjobb