FELFRI 100% GBG BYGG AB logo

FELFRI 100% GBG BYGG AB

Vi är ett byggföretag och vars ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocesse!

Presentation

Anlita ett riktigt byggföretag!
Vi är ett litet personligt byggföretag med stora ambitioner.

Vi utför alla slags tjänster inom byggsektorn för både privatpersoner och företag. Vi gör bland annat: badrum, kök, hall, uteplats, utetak, snickeri och VVS.

Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till omfattande renoveringar, takbyten, altaner, uterum och mycket annat.
Att vi är ett litet byggföretag innebär för dig som kund att du hamnar i centrum på ett helt annat sätt än hos dom stora.


När det är dags att renovera köket eller badrummet kan vi hjälpa dig med allt som rör det, oavsett om du vill renovera, eller bygga nytt! Vi vill göra det enkelt för dig och kan erbjuda en helhetslösning och jobbar för att du som kund ska vara nöjd och utför därför alltid arbete av hög kvalitet och med bästa service. Behövs det, kommer vi gärna med förslag och lösningar för att ge dig det kök eller badrum du alltid drömt om. Vi kan stoltsera med att leverera hög kvalitet till överkomliga priser.

Ring eller maila oss om ni finner intresse, så berättar vi mer om vilka tjänster vi erbjuder, så kan vi diskutera och försöka hitta en lösning som passar just dig. Ni kan även boka tid för personligt möte.

Tänk på att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt FELFRI 100% GBG BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559222-3811
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

Tidigare jobb

Privat kund

Privat kund

Privat kund/altan&tak

Kund genom servicefinder

Badrumsrenovering, steg för steg

Kontakta