Globalstäd Service AB logo

Globalstäd Service AB

- Företaget som passar alla som behöver hjälp med någonting inom städning.

Presentation

Välkommen till oss på Globalstäd Skåne AB

Efter att ha jobbat i städbranschen under en lång tid kände jag att jag ville prova på något nytt och valde att starta eget. Min vision med företaget är att genom bra kontakt med våra kunder, se till att dem blir nöjda med våra tjänster.

För oss ligger kundens behov alltid i centrum. Därför har vi alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi kontrollerar alltid städningen på en checklista. Vi använder oss vara av ekologiska produkter till städningen då vi bryr oss och värnar om miljön.

Vi utför allt inom städning
flyttstädning
hemstädning
storstädning
kontorsstädning
fönsterputs
Byggstäning
Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och BRF,er.

Vi har svensk f-fatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar.

Har ni några frågor så är ni välkommen att höra av er till oss.

Mvh Evaristus
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Globalstäd Service AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559213-6591
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 60

omdömen

 • Bra pris ! Bra kommunikation! Bra städat
  Malin
 • Otroligt bra pris och ett fantastiskt arbete.
  ursula Svensson
 • Undermålig städning vid första tillfället. De kom tillbaka och jag hade skrivit vad vi hade synpunkter på men detta var ändå inte åtgärdat. Det syntes ingen skillnad. Företaget erbjöd sig att komma ut igen med oss på plats men då var förtroendet för dem borta och vi har inte möjlighet att vara hemma från jobbet för att se till att de gör sitt jobb vilket inte ska behövas. Jag bad istället om kompensation och nekades först men fick sedan en timmes arbete återbetalt. Jag vet inte vem jag hade kontakt med på företaget för personen skrev aldrig sitt namn i mejlen. Svaren var korthuggna och helt utan servicekänsla. Personen bad inte om ursäkt/beklagade inte det dåligt utförda arbetet en enda gång trots bildbevis. Den första servicekontakten när de svarade på min förfrågan och där de faktiskt presenterade sig var trevlig, sedan gjorde de tyvärr ett dåligt jobb och efter det blev servicekontakten också dålig. Städningen får egentligen betyg 3 men bemötandet efteråt drar ner det till 2.
  Marie-Louise Olsen
 • Trevligt bemötande och väl utfört jobb 👍
  Pia Lucas

Tidigare jobb

Försäkrade via Länsförsäkringar

Kontakta

Kontaktinformation