JMEND Städ & Bygg AB

Det finns en lösning för allt, och vi är här för att hjälpa till.

Om JMEND Städ & Bygg AB

Vi har över 20 års erfarenhet inom denna bransch av lokalvård och det som angår byggområdet, först och främst sen start som anställd, och sedan med en enskild firma vid namn ”Smile & Deliveer”. Efter senare tid, snart ett år sedan öppnad vi vårt företag JMEND städ & bygg AB, där vi har erfarenhet och den nödvändiga kvalitén som krävs för att slutföra ett bra jobb där kunden blir nöjd och frestad med resultatet. För oss som företag är det viktigaste att tillgodose en god service, därav är vi flexibla och vi lägger ner tid och vikt på alla detaljer. Vi kan hjälpa dig med allt inom lokalvård så som flyttstädning, storstädning, golvsvård, dödssanering och fönsterputs samt trädgårdsarbete. Inom byggområdet arbetar vi med effektivitet. Golvläggning, rivning, måleri och snickeri. Vår värdering är effektivitet och allt i kvalité!
28

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt JMEND Städ & Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559158-7109
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-05-11
Momsregistrerat
2018-07
Registrerat för F-skatt
2018-06
SNI
43341
Måleriarbeten
81210
Lokalvård
69201
Redovisning och bokföring
43110
Rivning av hus och byggnader
81290
Annan rengöring
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva byggverksamhet, service, fastighetsservice och entreprenadarbete inom byggbranschen och städbranschen. Målning och våtrums arbete. Uthyrning av personaltjänster uthyrning av personal och service , byggmaskiner och lokaler. Försäljning av byggmaterial och produkter inom inredning, renovering och bygg. Avfallshantering av icke farligt avfall. Samt därmed förenlig verksamhet. KVALITET-, MILJÖ- OCH ARBETSMILJÖ

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda