Din Bygg & Städ i Sverige AB

Vi gör din vardag enklare.

Om Din Bygg & Städ i Sverige AB

Välkommen till Din Bygg & Städ!

Vi är ett pålitligt bygg- och städföretag som sätter kundernas behov och önskemål i fokus. Vi grundades 2015 och har sedan dess hjälpt företag och privatpersoner runt hela Stockholmsområdet (samt närliggande kommuner) med olika bygg- och städuppdrag. Vi utför alla slags byggarbeten såsom renoveringar, utbyggnader, snickeri och måleri m.m. Samt kvalitetssäkrad städning, såsom hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och byggstädning m.m. Vi erbjuder helhetslösningar och tar oss an bygg- och städuppdrag oavsett storlek.

För att på bästa sätt säkerställa en trygg arbetsmiljö innehar samtliga våra medarbetare id-06. Självklart innehar vi även en omfattande ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar för att ni som kunder ska känna er så trygga som möjligt.

I samband med alla våra tjänster kan ni även nyttja RUT- och ROT-avdrag. Vi tar självklart också ansvar för miljön och är noggranna med sopsorteringen i samband med alla våra projekt.
9

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Din Bygg & Städ i Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559040-4850
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2015-12-11
Momsregistrerat
2016-01
Registrerat för F-skatt
2016-01
SNI
81210
Lokalvård
78200
Personaluthyrning
43390
Annan slutbehandling av byggnader
46710
Partihandel med bränslen
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva städning inom hushåll, kontor, trappuppgång, lokaler, fönsterputs, byggbemanning samt byggrenovering och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda