One International Service AB

Segeltorp

Om One International Service AB

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till våra kunder och har ett starkt engagemang för att leverera resultat som uppfyller eller överträffar deras förväntningar.

Vi har lång erfarenhet av bygg- och måleribranschen och vårt team består av kvalificerade och erfarna yrkespersoner som är specialiserade på olika områden inom branschen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som omfattar allt från nybyggnation till renovering, samt måleri och tapetsering.

Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att leverera högsta kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar också med att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga material och tekniker.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster inom bygg- och måleribranschen och hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina behov och önskemål.

Hemsida: https://prometeas.nu/
2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt One International Service AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559030-9604
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2015-10-19
Momsregistrerat
2023-01
Registrerat för F-skatt
2015-12
SNI
81210
Lokalvård
43390
Annan slutbehandling av byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva bygg service, grov städning, bygg städning, flytt städning, städning, storstädning, uppstädning, hemstädning ,bemanning inom byggverksamhet ,montering av möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda