Rent A Mopp AB logo

Rent A Mopp AB

Oskarström

Presentation

LEV HÄR OCH NU
Lev en sekund i taget. Gårdagen kommer aldrig mer igen. Morgondagen har du inget löfte om. Den här sekunden är allt du har. Tiden är din dyrbaraste gåva. Låt oss ta hand om din tid när det gäller städ.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Rent A Mopp AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556936-7161
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 16

omdömen

  • Åsa Bergström
  • De hann inte städa båda våra våningar så jag fick själv dammsuga och torka golvet på ovanvåningen. De prioriterade enligt oss fel, och hann därför inte med de viktigaste ytorna. När jag ringde angående detta upplevde vi det som att skulden lades på oss. Min gissning är att utrustningen möjligen inte var tillräckligt bra, kanske "läckte" smuts ut från dammsugaren. Det fanns ansamlingar av smuts på ställen det inte fanns innan de städade, som t.ex på vår 4-månaders dotters babygym/filt. Det var inte dammsugat under soffa, och vardagsrumsbord inte avtorkat osv. Bifogar lite bilder som togs direkt efter de åkt, innan jag själv dammsuga. Jag hade önskat att de kom ut på besök innan städningen för att beräkna tiden osv, detta för att inte lämna ett hslvstädat hus. Städningen de utförde var dock bra till störst del.
    Frida Gabrielsson
  • Duktiga Tillmötesgående Trevliga Lätta att få kontakt med, allt detta till ett bra pris.
    Frida

Kontakta

Kontaktinformation