Old Handy People AB logo

Old Handy People AB

Vi bemannar inom hantverk, måleri, trädgård, städ, hemtjänst, mek & svets med mera.

Presentation

Old Handy People är ett bemanningsföretag i Gävleborg och Norra Uppland. Vi har erfaren personal inom Hantverk, Måleri, Trädgård, Städ, Hemtjänst, Mek & Svets. Samt andra områden så tveka inte att kontakta oss. Vi fixar det mesta, ingenting är omöjligt!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Old Handy People AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556679-2403
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 20

omdömen

 • Trevliga kunniga människor. Men tyvärr så gjorde de inte rätt bedömning innan de lämnade offert. Sen när det ser att det tar mycket längre tid än offert anger så hör de inte av sig och frågar om de ska fortsätta trotts den ökande kostnaden utan räkning kommer på de mångdubbla. Vi var tvungna att avsluta sammarbetet. De jobb de gjort var dock bra.
  Patrik
 • Rikard
 • Vi kan verkligen rekommendera Old Handy People AB med ett 5+! Ett professionellt utfört arbete från snabb offert till färdigmålat.. Så nöjda och så himla bra resultat. Dessutom så trevliga och kunniga!
  Vivi-Anne Lindberg
  Svar
  Ett stort "TACK" till er för att ni valde oss. Det var bara en stor njutning att få hjälpa er. Ni gjorde verkligen våran dag till en glädje trots trasslet med skyliften, det är så härligt i dessa dagar att det fortfarande finns denna värme och glädje, Tack! Varma hälsningar från Göran med sina fantastiska medhjälpare!
 • Majvor Noren
  Svar
  Stort TACK! Det värmer gott i våra hjärtan av att få hjälpa en sådan varm och god människa som dig!
 • Malin Höök
  Svar
  Tycker om dig vi också! Tack!