Löpande hemstädning av lägenhet på 125 kvm i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Hemstädning.

Du kan också få hjälp med Hemstädning i Malmö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälp med att städa min lägenhet, 2 ggr i månaden.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Varannan vecka
Yta i kvm som ska städas
125
Vilken typ av bostad ska städas?
Lägenhet
Hemstädning

Call2clean är det mest professionella och seriösa städföretaget jag har anlitat under mina 8 år med städhjälp! Är tacksam att jag valde er och ser fram emot … Visa mer

Call2clean är det mest professionella och seriösa städföretaget jag har anlitat under mina 8 år med städhjälp! Är tacksam att jag valde er och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde Call2Clean i Skåne AB för jobbet. Call2Clean i Skåne AB har utfört 47 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Hemstädat Syd AB
 • ServiceHuset i Malmö AB
 • Extra Green Cleaning i Åkarp AB
 • Snaa Städ
 • Städfirma RVL RASA AB

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 85 kvm i Malmö

Ensamstående förälder med två barn och hund samt eget företag - svårt att ha tid för städning. Ofta rörigt i lägenheten.
Löpande hemstädning av lägenhet på 125 kvm i Malmö

Ongoing house cleaning of a 65 sqm villa in Sjöbo

Bedroom: 3. Bed: 4. Bathrooms 1. Two bedrooms, one sofa bed in the main living room, and one separate room that is about ten meters from the front door with its own private entrance. 8 people can…
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 113 kvm i Malmö

Löpande hemstädning av lägenhet på 113 kvm. Varannan vecka.
Hemstädning

Hemstädning av lägenhet på 56 kvm i Stockholm

Hemstädning av lägenhet på 56 kvm
Hemstädning

Hemstädning varannan - var tredje vecka i Malmö

Eftersöker kontinuerlig hemstädning, varannan till var tredje vecka. Standardstäd - inget extra som strykning, bäddning eller fönsterputs. Och ej RUT! Kommer använda
för löneförmån.
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 60 kvm i Malmö

Löpande hemstädning av lägenhet på 60 kvm. Varannan vecka.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.