Hemstädning av lägenhet på 35 kvm i Tingsryd

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Hemstädning.

Du kan också få hjälp med Hemstädning i Tingsryd!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vår pappa har gått bort och hans rum på serviceboendet ska städas ur. Alla personliga saker är borttagna men möblerna som hör till boendet är kvar.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Ett tillfälle
Yta i kvm som ska städas
35
Vilken typ av bostad ska städas?
Lägenhet
Hemstädning

Mo är trevliga och flexibla med tid men lade på 300kr på fakturan utöver vad vi kom överens om och jobbet var så dåligt utfört att vi fick klagomål från … Visa mer

Mo är trevliga och flexibla med tid men lade på 300kr på fakturan utöver vad vi kom överens om och jobbet var så dåligt utfört att vi fick klagomål från boendet (var dödsbostädning på vårdhem)

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde MO Städservice för jobbet. MO Städservice har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 2.0.

Övriga företag som svarade:
  • Hemstädat Syd AB

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning

Hemstädning av lägenhet på 55 kvm i Nacka

Avtorkning av väggar, tvätt och avtorkning av golvlister. Tvätt av köksluckor. Avtorkning av bord och öppna ytor så som fönsterbläck, byråer. Damsugning av lägenheten och tvätt av golv.…
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 80 kvm i Tingsryd

Damma få platser, dammsuga, torka av golv, torka av ytor samt köksluckor spis. Rengöra toalett vask golv.
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 90 kvm i Stockholm

Hemstädning, var 14e dag i lägenhet i Bromma. Vi är en familj om två vuxna och snart två barn. Inga husdjur.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.