Juridik hjälp i Alvesta

Juridik hjälp i Alvesta

Behöver juridisk hjälp då jag fått oförtjänt djurförbud år 2014 av Länsstyrelsen. Tingsrätten och Hovrätten har friat mig i brottmål som ligger till grund för djurförbudet.
Jag har nyligen begärt omprövning häv av djurförbudet men nekas i förvaltningsrätt och måste få hjälp att överklaga till kammarrätten.
Hela ärendet är in till absurdum och det är av stor vikt för alla Sveriges djurägare att jag inte förlorar målet då det i förlängningen berör alla djurägare. Jag jobbade som hovslagare, ett jobb jag aldrig fått några klagomål eller anmärkningar på och fick således näringsförbud.
Jag har förlorat sex årsinkomster och djur värda runda slängor 450 000. samt sex års inkomster från min kennel.
Alla handlingar ligger uppe online och vid intresse delges all information.
Snälla, jag behöver hjälp, mitt försäkringsbolag täcker för juridisk hjälp men jag behöver någon som inte tar hutlöst betalt då jag förlorat min inkomst och hälsa och är långtidssjukskriven pga PSTD orsakat av hela den här historien.
Jag är mer eller mindre desperat. Alla juridiska ombud jag ringer vill lägga på så fort jag nämnder Länsstyrelsen, trots jag har bevisning och har vunnit i två instanser.
Detta handlar i grunden om att handläggare har hanterat ärendet fel och de kan inte stå för att de har gjort fel och personlig agenda då jag måste ha trampat dem på tårna, och de kan inte lägga stoltheten åt sidan för då måste de ju betala ut skadestånd vilket jag också behöver ha hjälp med, det handlar om hela mitt liv och rykte som blivit förstört som yrkseskvinna i sina bästa år, sex årslöner från firman plus allt jag har förlorat på kenneln samt sveda och värk. Hjälp, någon där ute i etern borde väl ha tid över att rädda mitt liv?

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin Advokat i Alvesta. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.

Skapa förfrågan