Dränering runt hus i Onsala

Den här förfrågan lämnades våren 2020 i kategorin trädgård/dränering

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Dagvattnet rinner inte fritt ut till dike utanför tomten och därför stiger vattnet i källare. Har en dräneringspump stående i dagvattenbrunn som för det mesta sköter bortforsling av vatten. Kan hända att det räcker med att byta rör från brunnarna intill huset fram till diket. Men behöver ta höjd för att det kan behöva dräneras runt huset då det ligger nära ett berg där vatten rinner rakt ner mot husgrunden. Har problem med fukt inne och har en avfuktare som går dagtid i ett av rummen.
Uppdragets storlek
Dränering runt hus och byte av dagvattenledningar.
Ange marktyp på grävområdet
Sand & Sten
Önskad projektstart
Inom 2 månader
Dränering runt hus i Onsala
Dränering

Det var väldigt lätt att kommunicera och vi hade hela tiden en bra dialog och de blev precis som jag tänkt. Dom jobbade snabbt. Kommer absolut att anlita dom … Visa mer

Det var väldigt lätt att kommunicera och vi hade hela tiden en bra dialog och de blev precis som jag tänkt. Dom jobbade snabbt. Kommer absolut att anlita dom igen

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Topalli Bygg för jobbet. Topalli Bygg har utfört 39 jobb via Servicefinder.

Övriga företag som svarade:
  • Göttsche Entreprenad
  • Inges Maskinuthyrning & Grävtjänst AB
  • HantverksAkuten

Blogginlägg om dränering

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.