Sökmotoroptimering till ett nuvarande sida i Sundbyberg

Sökmotoroptimering till ett nuvarande sida i Sundbyberg

Försöker driva ett eget företag som IT och GDPR-konsult. Just nu har svårt att hitta klienter. önskar hjälp med att sökmotorsoptimera min nuvarande sida för att klienter ska hitta till mig.

Har redan byggt en hemsida men inser att behöver lite coachning utifrån. är ganska självgående för att lösa tekniska problem. Som ser det söker främst hjälp av någon som kan komplettera mig med marknadsföringstänk.

Mitt mål med sökmotorsoptimeringen är att marknadsföra mina IT-tjänster (inte GDPR-konsultandet). vill främst att privatpersoner som vill ha hjälp med att installera sin router, skrivare etc ska hitta mig när de gör sökningar. I andra hand vill jag marknadsföra min teknik/juriikblogg. Om du vill få en bild av företaget, kolla gärna in.

Vill redan på förhand meddela att jag dessvärre utesluter möjligheten att använda Google Analytics på min hemsida som en del av sökmotorsoptimeringen. Just finns det inte rättsligt stöd för att använda det verktyget eftersom det skickar personuppgifter till USA. har faktiskt gjort en film om detta:

skulle beskriva mig själv som en person med djup kunskap och som har mycket att bidra med, men som har svårt att nå ut. Dessvärre har i denna pandemi en begränsad budget på max 4000 kr för detta uppdrag. Om du upplever att detta är en för låg ersättning för det arbete som du behöver lägga ned är jag öppen för att byta tjänster. värdesätter en affärsrelation som är ärlig, långsiktig och ömsesidigt fördelaktig för oss båda.
Min hemsida är byggd i Wordpress och betalar redan för WPMU-devs plugins för sökmotorsoptimering.
Om uppdraget kan utföras på distans
Ja

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin Sökmotoroptimering i Sundbyberg. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.

Skapa förfrågan