Ersätta 25 lång stödmur i Lindome

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin trädgård/stensättare

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en nivåskillnad mot grannen och vill byta ut den befintliga stödmuren som har rasat. Muren är ner mot en asfalterad garageinfart.
Hur många kvadratmeter gäller uppdraget?
ca 25 m lång stödmur som är ca 1 m hög
Sten/Plattsättning

Vi blev väldigt nöjda med resultatet. De kändes väldigt kunniga och bidrog med sin expertis för att resultatet skulle bli så bra som möjligt. De var verkligen … Visa mer

Vi blev väldigt nöjda med resultatet. De kändes väldigt kunniga och bidrog med sin expertis för att resultatet skulle bli så bra som möjligt. De var verkligen lösningsorienterade när vi stötte på vissa oväntade problem i projektet. Dessutom låg de bäst i pris på de fyra offerter vi tog in och de kunde starta arbetet snabbast av alla. De förmedlade även en bra kontakt med elektriker som installerade belysningen på muren.

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde TOPALLI BYGG AB för jobbet. TOPALLI BYGG AB har utfört 40 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
  • Västsvenska Mur & Mark AB
  • ELViS TRÄDGÅRDS OCH STÄDSERViCE
  • Ädelforsen
  • Bygg Tryggt

Blogginlägg om sten/Plattsättning

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.