Renovering av radhusbalkong i Skövde

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Balkonginglasning i Skövde

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Min radhusbalkong bär inte längre säkert en person. En träbjälke under den från fasadens vägg har spruckit.
Balkong

Skaraborgs Bygg & Sanering AB fick jobbet!

Konsumenten valde Skaraborgs Bygg & Sanering AB för jobbet. Skaraborgs Bygg & Sanering AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.0.

Andra som fått hjälp med balkong

Renovering av radhusbalkong i Skövde
Inglasning av min lägenhetsbalkong i Göteborg, Inom 3 månader
Inglasning av min lägenhetsbalkong. Inglasning ska följa följande anvisningar enligt förenings anvisning: Balkong ska enligt bygglov avskiljas från intilliggande balkong i lägst brandklass E30.…
Renovering av radhusbalkong i Skövde
Balkonginglasning i Nynäshamn, inom 12 månader
Balkonginglasning med följande krav: 1. Hur montering görs och var profilerna placeras. Det är viktigt att inglasningen är likvärdigt monterat på alla balkonger. Tex. montering mellan stolparna…

Företag som är intresserade av balkong i Skövde

Blogginlägg om balkong

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.