Borra och sätta upp en markis på balkongen i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Markiser i Malmö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag undrar om ni kan anlitas för att borra och sätta upp en markis på balkongen? Vi fixar markisen, cirka 3,5 meter lång, men saknar kompetens att sätta upp på ett rakt och bra sätt.
Det är på ett kontor och vi har hyresvärdens tillåtelse att sätta upp. Dock viktigt att det görs professionellt då vi har balkongen på 6:e våningen och markisen förstås inte ska blåsa ner. Monteringen sker i tegelvägg (putsad fasad men vi gissar att det är tegel under). Vi tänker välja en markis med vev, så ingen elanslutning behövs, bara tillräckligt bra skruvar i väggen, och detta skulle vi också behöva hjälp med att välja i så fall.

Timpris och kanske uppskattad tid för detta?
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Markis

Blogginlägg om markis

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.