Omsättning av kantsten i Mölndal

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin trädgård/stensättare

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har en befintlig kansten som ligger på utsidan av en nyplanterad häck. Kantstenen utgör en gräns mellan bostadsrättsföreningens tomt och kommunenes asfalterade trottoar.
Kantstenen är dock väldigt nedsjunken och skulle behöva lyftas upp och sättas om. Det saknas även ca 0,3-0,5 meter asfalt av den asfalterade trottoaren, men det får kommunen ansvara för att iordningsställa eftersom det är deras mark.
Anledningen till varför detta skett är att vi har haft en gammal häck, som vi nu tagit bort och ersatt med en nyplanterad.
Sten/Plattsättning

Ett företag svarade på jobbet

  • ELViS TRÄDGÅRDS OCH STÄDSERViCE

Blogginlägg om sten/Plattsättning

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.