Flyttstädning av radhus på 116 kvm i Avesta

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Avesta!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
En hel flyttstädning av ett radhus.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2021-11-25
Yta i kvm som ska städas
116
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Radhus
Flyttstäd

4 företag svarade på jobbet

  • Qleano
  • NBN Allservice AB
  • Yuphas Städ & Trädgård
  • Idris, Arslan

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Avesta

En övernattningslägenet som hyrts i 6 månader med 1-2 övernattningar i veckan med minimal nedsmuttsning. Städning önskas mellan mitten och slutet av mars, men tidigare kan gå att lösa vid behov.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 50,9 kvm i Avesta, 25/6

Flyttstädning av lägenhet på 50,9 kvm.
Flyttstäd

Flyttstädning av villa på 130 kvm i Avesta, 12-14/12

Då vi sålt våran fars hus ute på landsbygden och fått köpare som har tillträde den 15/12 skulle vi behöva hjälp med flyttstädning mellan den 12-14/12. Ett vanligt 1 1/2planshus med källare…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 40 kvm i Avesta, 25/4

Ett rum och kök alla möbler är flyttad. Då behövs fönster putsning golv städning kök städning och toalett städning med dörrar och hyllor.
Flyttstädning av radhus på 116 kvm i Avesta

Flyttstädning av lägenhet på 65 kvm i Avesta, 1/2

Flyttstädning av lägenhet bestående av: ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum/wc i Avesta.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.