Löpande hemstädning av villa på 130 kvm i Sankt Anna

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin städfirma/hemstädning

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Städning av privat hus som används till uthyrning för turister. Inte mkt dekoration eller möbler som i privat hushåll eftersom huset bara används i uthyrningssyfte. Huset har 4 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum och tvättstuga.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Varannan vecka
Yta i kvm som ska städas
130
Vilken typ av bostad ska städas?
Villa
Hemstädning

Ljubic städ har sedan tre månader lovat att hjälpa mig med städning av mitt fritidshus som ska hyras ut till turister under denna sommar. de har lämnat mig i … Visa mer

Ljubic städ har sedan tre månader lovat att hjälpa mig med städning av mitt fritidshus som ska hyras ut till turister under denna sommar. de har lämnat mig i tron att vår överenskommelse angående pris och tider var ok. när vi pratat på telefonen har de bekräftat överenskommelsen. Nu skulle de börja städa hos mig den här veckan och nu når jag dem inte på telefonen. de ignorerar mina samtal och kommunicerar efter flera dagar bara med sms, säger att de ska ringa upp, men gör inte det. jag har mitt fritidshus i Sverige uthyrt nästan hela sommaren och bor själv utomlands. Jag kan alltså inte vara på plats i huset när hyresgästerna kommer, inte heller kan jag utföra slutstädning när de åker. därför hade jag engagerat Ljubic städ som också tackat ja. Nu ignorerar de mig helt och jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte hitta ngn annan firma med så kort varsel. hur kan man behandla kunder så? vi hade en överenskommelse som tydligen när de väl kom till kritan inte var ngt värd. jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hittar ingen annan firma med så här kort varsel. varför var de inte ärliga från början med att de inte kunde jobba under de premisser som vi kommit överens om?. jag kan inte få Rut avdrag som utlandssvensk och där började tydligen problemet. de vill nu att jag ska betala 1000 kr mer än vi kommit överens om. men när jag ringer dem svarar de inte. absolut inte tillförlitliga!!!

Ljubic Städ fick jobbet!

Konsumenten valde Ljubic Städ för jobbet. Ljubic Städ har utfört 35 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 1.8.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!